"Volim Žikinu šarenicu, Kontraviziju gledam naknadno"

Autor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je TV emisije koji se emituju na TV Pink, ali i "junake" koji se pojavljuju kao uzori na društvenim mrežama.

57
A- A A+
vučić, vucuc, aleksandar vučić Foto: Mondo/Stefan Stojanović

U jutarnjem programu, u kojem je jedan od voditelja i Žika Nikolić, autor emisije "Žikina šarenica", Vučić je rekao da voli da gleda njegovu emisiju, posebno kada je na terenu.

"Volim da gledam gradove i mesta po Srbiji", rekao je Vučić i dodao da je jedini od političara Vojislav Šešelj pre njega obišao sve opštine u Srbiji, ali da je on potom zbog funkcije na kojoj se nalazi posetio najviše mesta u Srbiji.

Upitan i da li gleda "Kontraviziju", koju vodi Lav Pajkić, Vučić ističe da je "uvek pogleda naknadno".

"Video sam da sam Uroša Predića postavio za zamenika ministra kulture", rekao je šaljivo Vučić, kom su potom u studiju pušteni inserti iz te emisije.

"Ovo govori oko čega treba da se zabrinemo...Nisam se nasmejao - neko bi rekao to su naši protivnici. Ali to su naša deca, naši ljudi, to govori o problemima nešeg obrazovnog sistema, da ovakve stvari ne znate u moje vreme ne bi bilo moguće...Nama tako nešto nije moglo da se dogodi", rekao je predsednik.

Kada kažem površnost, hoću da kažem i da na društvenim mrežama mnogo toga može da se nauči, ali da znanje dolazi iz knjiga.

"Nemojte da vam kažem kakvi su sve kreteni junaci na društvenim mrežama, ne samo bolesni psihički i fizički, već i osuđivani narko dileri",rekao je Vučić.

Nosim za to deo krivice i ministar (prosvete Mladen) Šarčević, koji ima moju podršku da uvede novine, rekao je Vučić.

Izvor: MONDO TVPovezano

Sve vesti