Ona se ovako "brani" od bora

Autor:

Rijaliti zvezda ima prilično bizaran način na koji sprečava pojavu bora.

Ona se ovako "brani" od bora Foto: Instagram/kimkardashian, screenshot

Kim Kardašijan (38) tvrdi da je najbolji način da izbegnete pojavu bora - da se ne smejete. Rijaliti zvezda je govorila o tome kako održava svoj mladalački izgled.

Ona je istakla da se ranije stalno smejala, ali da je sada to promenila i da čak i na fotografijama stalno pozira ozbiljnog izraza lica, kako bi izbegla pojavu bora.

Na pitanje fanova u jednom videu kako izbegava pojavu bora, Kim je odgovorila: "Ne smejem se".

Kardašijanova je objasnila da je prestala da se smeje nakon što je bila na meti kritika zbog otečenog lica kada se u prvoj trudnoći borila sa preeklampsijom.

"Pre sam se uvek smejala. Nakon što sam se prvi put porodila, mislila sam 'Ovo su isti ljudi koji su me ismevali, govorili užasne stvari, nazivali me debelom zbog nečega što nisam mogla da kontrolišem'. Čak i da imam više samopouzdanja, jednostavno više nisam ona devojka koja se smeje na svakoj fotografiji. To je promenilo moje raspoloženje i moju ličnost", rekla je Kim.

Eto, možete da poslušate Kim Kardašijan i da se ne smejete da biste izbegli bore, ili da se smejete i uživate u životu, ne razmišljajući o borama.

Povezano

Sve vesti