"Mora da je pijana": Glumica napala Dikaprija

Autor:

Glumica Lindzi Lohan prozvala je oskarovca Leonarda Dikaprija, nakon što je ukazao na problem "fininga", surovog načina ubijanja ajkula zbog prehrambene industrije.

"Mora da je pijana": Glumica napala Dikaprija Foto: Instagram/lindseylohan/YouTube/screenshot/Movieclips

U pitanju je akcija u kojoj ribari odsecaju ajkuli peraje, a onda povređenu životinju bacaju nazad u more. Ona ne može više da pliva i pada na morsko dno, gde umire u najvećim mukama.

Poznati aktivista je pozvao pratioce na društvenim mrežama da govore o ovom problemu sa svojim kongresmenima i zatraže od njih da Amerika prekine uvoz peraja, ali problem je nastao kada je post pročitala i sliku odsečenih peraja videla i problematična glumica Lindzi Lohan.

"Nadam se da si tamo i da si ti taj koji je ovo uslikao", napisala je Lindzi, nakon čega su Leonardovi pratioci osuli paljbu po njoj.

"A, šta si ti ikada uradila da zaštitiš svet? Da li si pokušala da budeš zlobna ili glupa? Mora da je opet počela da pije…", samo su neki od komentara koji su, nadamo se na kratko, skrenuli pažnju s pravog problema.

Leonardo Dikaprio godinama je jedan od najvećih donatora za zaštitu ugroženih vrsta životinja, a nedavno je snimio i dokumentarac koji se bavi klimatskim promenama.

Povezano

Sve vesti