Karleuša: "Ostavite Sofiju na miru" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Pevačica staje na put tračevima tužbama i objavama na društvenim mrežama

Karleuša: "Ostavite Sofiju na miru" (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO, Stefan Stojanović

Pevačica Jelena Karleuša juče je objavila da je tužila fudbalera Ognjena Vranješa, tačnije "osobu po imenu Ognjen Vranješ, kao saučesnika medija" koji su proteklih mesec i po dana objavljivali slike, snimke i prepiske koju je navodno vodila s igračem Anderlehta.

Posle mesec i po dana afere koja se razvlačila u medijima usledele su tužbe, 120 njih, ali i podrška kolega i koleginica sa estrade.

Tuži Vranješ...

Tuži i Karleuša!

Podršku Jeleni Karleuši pružila je i manekenka Sofija Milošević, koja je i sama postala jedan od aktera skandala, nakon što je objavljeno da je bila bliska sa Karleušinim suprugom Duškom Tošićem.

Iako je Sofija demantovala ove navode i putem društvenih mreža pružila Jeleni podršku, ali i rekla da su pisanja medija "stvar kojom će se baviti njeni advokati", njeno ime je opet dospelo u centar skandala, zbog navodne prepiske koju je JK vodila s igračem Anderlehta u kojem se, opet u negativnom kontekstu spominje Miloševićeva.

Jelena se danas ponovo oglasila kako bi pozvala medije da "ostave Sofiju na miru".

"Apelujem na tabloide da se zaustave u lažima. Vaša bolesna mržnja prema meni je jasna, ali ostavite nevine ljude poput Sofije na miru. Sram vas bilo, imate li majke, sestre, ćerke?", napisala je Jelena na Instagramu.

Sofija Milošević se još nije oglašavala ovim povodom.

Pogledajte prilog s Jelenom...

Izvor: MONDO

... i Sofijom:

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti