mondo.rs

Tange i prekid: Olimpijakos napustio halu, PAO u finalu

Autor:

Ružne scene iz OAKA arene.

23
A- A A+
pao, panatinaikos Foto: Guliver/Getty images/David Ramos

Veliki derbi Panatinaikos - Olimpijakos u polufinalu Kupa Grčke prekinut je posle prvog poluvremena. Ovaj put ne zbog divljanja huligana, već zbog odbijanja gostiju da izađu na parket OAKA arene nezadovoljni tretmanom kod sudija. 

Košarkaši Olimpijakosa prvo su ostali u svlačionici duže nego što je predviđeno, a zatim i napustili dvoranu, prenose grčki mediji.

Rezultat posle prve dve četvrtine bio je 40:25 u korist Panatinaikosa, koji će gotovo sigurno proći u finale gde je od ranije PAOK, dok crveno-bele iz Pireja verovatno čeka prilično stroga kazna.

Naelektrisana atmosfera karakteristična je za duele Olimpijakosa i Panatinaikosa bez obzira o kom sportu se radi, a da će i ovaj put tenzija biti velika moglo se zaključiti već u prvom minutu utakmice, pošto su crveno-belima svirana čak tri faula za samo 28 sekundi igre.

Opštem ludilu u dvorani doprineo je i predsednik Panatinaikosa koji je, dok su se u Olimpijakosu premišljali da li da nastave utakmicu, ostavio crvene tanga gaćice na gostujućoj klupi.


Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.