Olga dobija sjajnog učitelja? On stvara najbolje!

Autor:

Prema pisanju dnevnog lista "Kurir", jedan od najpoznatijih stručnjaka na svetu mogao bi da preuzme perspektivnu srpsku teniserku.

6
A- A A+
Olga Danilović, Danilovic, Danilović Foto: MN Press

Početkom ove nedelje, teniski svet iznenadila je objava Naomi Osake da se rastaje sa stručnjakom srpskog porekla Sašom Bajinom, pod čijim je vođstvom postala "Broj 1" i osvojila uzastopne grend slem titule.

U izdanju za četvrtak, dnevni list "Kurir" otkrio je da bi Bajin ubrzo mogao da preuzme brigu o srpskoj teniserki, Olgi Danilović!

"U toku su pregovori da sjajni Nemac srpskog porekla, koji je pre dva dana raskinuo saradnju sa Japankom, postane nadređen našoj talentovanoj teniserki, s idejom da i ona, poput Ane Ivanović i Jelene Janković, jednog dana postane broj jedan na svetu", navedeno je u tekstu.

Olga se pre nekoliko dana takođe rastala sa trenerom, Petrom Popovićem, nakon serije loših rezultata. U takvoj situaciji, i naša teniserka i čuveni stručnjak su slobodni i trenutno je jedina potencijalna prepreka ovoj saradnji - novac.

Bajin je trenirao i Serenu Vilijams, Viktoriju Azarenku i Karolinu Voznjacki, pa odlično zna šta je potrebno za uspon na vrh.

Povezano

Sve vesti