Zorannah: O čemu se radi u novoj knjizi?

Autor:

Popularna blogerka spremila nastavak prvog romana.

24
A- A A+

Poznata modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, do sada je napisala četiri knjige: "Life & Style", "Life journal", "Vanilla sky" i sada najnoviju - "Golden sky".

Novi roman je nastavak prethodnog, gde se sve vrti oko glavne junakinje Lane koja u novogodišnjoj noći upoznaje dečka kakvog je oduvek želela da ima i koji će pomeriti njen svet. Njihova ljubav je poput onih s filmskog platna... ali šta će se dogoditi kad se jednog jutra pogleda u ogledalo i shvati da u odrazu više ne prepoznaje sebe?

Povećala sam grudi, šta vas zanima?

Lana sada ima dvadeset tri godine i život kakav bi poželela svaka devojka. Radi ono što voli, fotografiše, putuje i zarađuje – ona je najmlađi i najuspešniji travel bloger i fotograf na svetu. Putovanja su njena najdublja strast i zato je njen kofer uvek spreman. Putujući, ona fotografiše poznate ličnosti, prelepe pejzaže, magične zalaske sunca, istražuje druge zemlje i upoznaje njihovu kulturu, ali kako sama kaže - putovanja su, pre svega, najbolji način da čovek upozna sebe, da proširi svoje horizonte i trajno promeni svoju ideju življenja.

Fudbaler je bivši, hvala Bogu! (VIDEO)

"Knjiga nije autobiografska, ali uvek bi trebalo pisati o onome što znaš. Dešava se par godina nakon prve knjige, a za sada jedino potpisivanje će biti u martu u Beogradu," otkrila je Zorana nedavno na svom YouTube kanalu.

Pogledajte MONDO TV o "fenomenu" zvanom Zorannah!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti