Najbolji način da "preživite" gužvu u saobraćaju

Autor:

Rešenje je jednostavno – slušajte audio knjige

1
A- A A+
gužva, saobraćaj, gužve u saobraćaju, automobili, ulica, kola Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Još jedan stresni dan na poslu je završen. Vreme je za poduži povratak kući gde vas čekaju (mala) deca s kojom volite da provodite svete, ali vam ni ona dozvoljavaju da se odmorite.

Onaj "poduži povratak" podrazumeva sat vremena dosadne vožnje u ritmu prva-druga-prva-druga brzina. Slušanje radija ili omiljenih pesama sa CD-a, USB-a ili nekog trećeg "nosača zvuka" ume da dosadi.

Zato vam predlažemo da se počnete da koristite to vreme na slušanje audio knjiga. Na internetu je moguće naći zaista veliki broj različitih naslova, a na vama je da odlučite šta vam se najviše sluša dok vreme provodite u zaglupljujućoj gužvi.

Stručnjaci preporučuju da je najbolje uživati u beletristici ili naslovima iz domena samoedukacije i dodaju da će vas ovako provedeno vreme taman dovoljno opustiti da se ne nervirate u gužvi, a i da osveženi dođete kući.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicama.

Povezano

Sve vesti