mondo.rs

IDIOTIZAM: Devojka bacala stolice s 45. sprata (VIDEO)

Autor:

Šok u Torontu. Jedna 19-godišnja devojka odlučila je da baci dve stolice sa svoje terase u Torontu nasred ulice i sve to zabeležila je mobilnim telefonom.

17
A- A A+
tinejdžerka stolica toronto Foto: YouTube/printscreen/The Guardian

  Ovaj nenormalni potez koji slobodno može da se tretira kao pokušaj ubistva naišao je na veliku osudu kanadske javnosti.

Samo pukom srećom niko nije stradao.

Stolice su letele velikom brzinom, a nekim čudom nisu pale na prolaznike, kao ni na vozila u prometnoj saobraćajnici koja se nalazi odmah kod solitera. Pale su na trotoar, nedaleko od ulaza u soliter.

Marčela Zoja (19) uhapšena je nakon što se sama predala kada je njen idiotski potez, koji je za svaku osudu, objavljen na društvenim mrežama.

Optužena je za ugrožavanje života i imovine, a puštena je iz pritvora uz kauciju od 2.000 dolara, ali opet će morati da se javi sudu krajem marta.

Ovim povodom oglasio se i gradonačelnik Toronta Džon Tori koji je oštro kritikovao potez devojke koji je lako mogao nekome da oduzme život. "Ovo je bilo kranje neodgovorno ponašanje koje je moglo da izazove ozbiljne povrede i smrt", kazao je Tori.

Devojka koja je u medijima predstavljena kao Instagram "influenserka" nakon jezivih snimaka bacanja stolica sa 45. sprata uputila je izvinjenje na društvenoj mreži navodeći da joj je žao ako je nekoga uvredila.

"Preuzeću odgovornost. Bila sam pijana. Niko nije povređen i prestanite da me uznemiravate", napisala je ona na Instagramu.

Pogledajte:

Izvor: YouTube/The Guardian

Povezano

Sve vesti