Krivokapić čestitao Zvezdi: Bez premca u Srbiji...

Autor:

"Danas nismo bili čvrsto na zemlji i to je glavni razlog zbog kojeg smo izgubili", poručio je Radovan Krivokapić posle poraza od Zvezde (4:0).

Krivokapić čestitao Zvezdi: Bez premca u Srbiji... Foto: MN Press

Iz Vojvodine su u najavi utakmice protiv Crvene zvezde istakli da zbog situacije u oba kluba taj susret teško da može da se "okarakteriše kao derbi", a današnja predstava na "Rajku Mitiću" - u kojoj je šampion Srbije lako slavio (4:0) - to je donekle i potvrdila.

Bilo je to daleko od nekih mečeva iz prošlosti kada bi Vojvodina uspevala da namuči Crvenu zvezdu, pošto su fudbaleri Vladana Milojevića rutinski nastavili pobednički niz u Superligi.

Uz čestitke rivalu na pobedu, Krivokapić je istakao da je presudio kvalitet.

"Pokazali su da su bez premca u ovoj našoj ligi i još jednom prikazali zaista izvanrednu igru, zbog čega smo u pojedinim trenucima delovali nemoćno", rekao je "Krivi".


"Nismo došli da se branimo i pokušali smo da igramo, ali kvalitet Crvene zvezde je presudio i ja joj još jednom čestitam i želim sve najbolje u nastavku prvenstva, kako samom klubu, tako i kolegi Milojeviću. Što se nas tiče, nisam zadovoljan rezultatom, ali jesam određenim delovima igre, pri čemu posebno mislim na pas igru i želju da ugrozimo gol Crvene zvezde".

Vladan Milojević je poručio da je ključni detalj utakmice bio 63. minut kada je Milan Borjan spasao gol Crvene zvezde, i sprečio Vojvodinu da priđe na 2:1, a te situacije se u osvrtu na utakmicu prisetio i Radovan Krivokapić.

"Iako smo bili u deficitu od dva gola, imali smo šanse, ali ih nismo iskoristili pošto je Borjan izvanredno intervenisao", rekao je Krivokapić i dodao da ekipa može bolje:

"U najavi meča, rekao sam da sam pred igrače Vojvodine postavio zahtev koji se ne odnosi samo na ovu utakmicu, već generalno, a to je da teren posle svakog meča moraju napuštati krvavih kolena, ali sa obe noge čvrsto na zemlji. Danas nismo bili čvrsto na zemlji i to je glavni razlog zbog kojeg smo izgubili. Ova Vojvodina sigurno može bolje i trudićemo se svim snagama da to pokažemo već na narednoj utakmici", zaključio je on.

Naredni rival Vojvodine biće Radnički koji dolazi na "Karađorđe" idućeg petka.

Povezano

Sve vesti