Konovalov brani svetski tron, u ringu i Veljko

Autor:

U Jagodini će 9. marta biti održan meč za titulu prvaka sveta u kojem će Aleksandar Konovalov braniti pojas. U ringu i Veljko Ražnatović.

Konovalov brani svetski tron, u ringu i Veljko Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Kik bokser Aleksandar Konovalov braniće 9. marta u Jagodini titulu profesionalnog prvaka sveta protiv izazivača Jonuta Atodiresea iz Rumunije,rečeno je Tanjugu u njegovom klubu (palmini tigrovi).

Reč je o kategoriji do 64,5 kilograma u disciplini lou kik.

Konovalov je titulu profesionalnog prvaka sveta osvojio 2016. godine pobedom nad Andoninom Iglesijasom de la Krusom iz Španije, a odbranio 2017. pobedivši Italijana Luku Malija.


Meču Konovalov - Atodiresei, čiji je nadimak "pit bul", prethodiće četiri uvodne borbe reprezentativaca "Palminih tigrova" i reprezentacije Vojvodine.

Iste večeri, biće održana i meč u profesionalnom boksu, u kruzer kategoriji, između Veljka Ražnatovića (Srbija) i Isosa Mondoa iz Francuske.

Borbe počinju u 17 sati u Sportskoj hali Jagodinskog sportskog saveza (JASA), a organizatori najavljuju "kik boks spektakli", kome će prisustovati i najviši funkcionerei Srbije i ambasadori i članovi stranih ambasada u Srbiji.

Povezano

Sve vesti