Nova uloga! (FOTO)

Autor:

Ova uloga mu neće biti toliko "depresivna" kao prethodna...

0
A- A A+
karl, twd, walking dead, čendler rigs Foto: YouTube/screenshot/AMC

  Nekadašnja zvezda serije "The walking dead", Čendler Rigs (19), koji je tumačio lik Rikovog sina Karla Grajmsa, otkrio je da ćemo ga uskoro gledati u vedrijim projektima!

Čendler će igrati lika po imenu PJ (Pi-Džej) u ABC komediji i drami "A Million Little Things", što je njegova prva uloga nakon Karlove smrti u osmoj sezoni serije o zombi apokalipsi koja ga je proslavila.

Karlova smrt u seriji je stvorila pravu bunu među fanovima, jer u stripovima na osnovu kojih je serija rađena, Karl preživljava i veliki deo radnje se vrti oko njega.

Tada je napravljena peticija da se otpusti Skot Gimpl, izvršni producent i glavni scenarista serije, do čega je kasnije i došlo.

"Skot je odlučio da ubije najznačajnijeg lika u seriji Karla Grajmsa, sina glavnog lika Rika Grajmsa. Cela serije je trebalo da vodi do trenutka kada Karl postaje vođa kakav je i njegov otac, čak možda jednog dana i preuzme njegovu ulogu. Glumac Čendler Rigs je čak razmišljao o tome da odloži odlazak na fakultet kako bi mogao da radi u seriji nakon što mu je Gimpl obećao da će biti deo tima još naredne tri godine", navodilo se u peticiji.

Glavni lik odlazi iz serije! (VIDEO)

Ipak, spasa za Karla nakon ujeda zombija nije bilo, a Čendler je zahvalan što ima priliku da radi na novim stvarima.

"Cela epizoda je bila užasna generalno. I dalje imam priliku da vidim ekipu sa snimanja na konvencijama. Bilo je teško nastaviti dalje nakon odlaska iz šoua, ali, iskreno, strava je što sada imam priliku da dobijam nove uloge i radim druge stvari koje ranije nisam imao kada. Igrati Karla je bilo mnogo zabavno, ali zbog toga što sada mogu da radim i druge stvari, zabavljam se više nego u nekoliko prethodnih godina", istakao je nedavno Čendler.

WALKING DEAD: 13 stvari koje će vas šokirati!

Tagovi:

Povezano

Sve vesti