Mirsad Kerić preminuo od posledica nesreće

Autor:

Posle više oprečnih izjava o zdravstvenom stanju muzičara Mirsada Kerića, koji je vozio automobil u kom je nastradao Šaban Šaulić oglasila se njegova supruga i potvrdila da je Mirsad preminuo od posledica nesreće.

Mirsad Kerić preminuo od posledica nesreće Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Muzičar Mirsad Kerić, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koju je doživeo s pokojnim Šabanom Šaulićem nedelju u 6.50 u blizini nemačkog grada Bilefelda, preminuo je u bolnici u koju je primljen nakon nesreće, potvrdila je za "Kurir" njegova supruga.

I pored svih napora lekara da ga spasu, on nije dobio bitku za život. Ovaj klavijaturista iza sebe je ostavio dva sina, ćerku i suprugu Ružicu Kerić, koja je do poslednjeg trenutka verovala da će njen suprug preživeti.

Ceo region je u šoku nakon pogibije Šabana Šaulića, jednog od najvećih pevača narodne muzike.

Nesreća se dogodila u nedelju ujutru, kada je Šaulić pošao na aerodrom. Automobilom je upravljao Mirsad Kerić, a sa njima je putovao i Boban Stojadinović, Šaulićev kum.

O Kerićevom zdravstvenom statusu tokoma dana dolazile su oprečne infomacije. 

Kasnije popodne i iz nemačke policije objavljena je strašna vest - da je Kerić preminuo.

Nemački portal "NW" preneo je da se oko šest sati ujutru dogodio udes na autoputu A2 u smeru ka Dortmundu.

U nesreći su učestvovala dva vozila, a na fotografijama na nemačkim portalima vidi se da je jednom uništen prednji, a drugom zadnji deo. Povređene su vatrogasci morali da vade iz vozila, zbog čega je obustavljen saobraćaj na nekoliko sati.

Isti portal piše da je nesreću izazvao pijani vozač bez dozvole, muškarac star 34 godine koji je svojom "mazdom" otpozadi udario u "seat ibicu" u kojoj su se nalazila trojica muškaraca.

Pogledajte fotografije sa poslednjeg Šabanovog koncerta u Beogradu, na proslavi 50 godina njegove karijere.

Povezano

Sve vesti