BATIST: Pogledajte trejler! (VIDEO)

Autor:

Francuski detektiv iz sjajnog krimića "Nestali" dobio je sopstvenu seriju, pogledajte!

BATIST: Pogledajte trejler! (VIDEO) Foto: YouTube/SeriesTrailerMP

Glumac tursko-francuskog porekla Čeki Kario toliko je opčinio fanove detektivske serije "Nestali" (The Missing), da je njegov Žilijen Batist dobio sopstveni "spin-of".

Serija se zove "Batist", i ne prati direktno dosadašnji format "Nestalih", odnosno traženje nestalog deteta u svakoj sezoni.

U prvoj sezoni hit krimi serije, gledali smo istragu nestanka dečaka na letovanju, inspirisanu slučajem Medi Meken. U drugoj, kidnapovana tinejdžerka vraća se kući posle više od deset godina, ali Batist je jedini koji sumnja da li je ona zaista kćerka porodice Vebster.

"Opsednuti" francuski detektiv, koji je na kraju poslednje sezone završio na operacionom stolu, ovoga puta vodi gledaoce u potragu za nestalom devojkom u Amsterdamu.

Pogledajte!

Izvor: YouTube/SeriesTrailerMP

Autori serije, braća Hari i Džek Vilijams, rekli su ranije za "Didžital spaj" da su zainteresovaniji za dalje istraživanje Batista, nego slučajeva nestale dece.

"Možda nećemo ni raditi treću sezonu 'Nestalih', ukoliko ne pronađemo dovoljno dobru priču. Međutim, više smo nego zainteresovani da Čekijevog lika Batista zadržimo 'u životu' i radimo priču u kojoj bi on bio centralni lik," rekli su oni.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti