"Južni vetar" ide u Japan i Kinu! (VIDEO)

Autor:

Srpski blokbaster biće prikazan u bioskopima u Aziji, pogledajte i video sa glavnim glumcima!

1
A- A A+

Interesovanje za srpski blokbaster "Južni vetar" koji je tokom prošle godine oborio rekorde gledanosti, ne prestaje da jenjava ni širom sveta.

"Velike simpatije prema filmu pokazala je publika u susednoj Bugarskoj, gde je "Južni vetar" za mesec dana videlo više od 40.000 gledalaca. Nakon projekcija u Americi i Kanadi, kao i u Švajcarskoj, Švedskoj, Luksemburgu, Belgiji, Nemačkoj, film će se naći na repertoaru bioskopa u pet gradova Norveške i to u Oslu, Lilestemu, Sijenu, Stavangeru i Olesundu. Tu međutim nije kraj! Producenti filma su na upravo završenom European Film Market-u u Berlinu sklopili ugovor o distribuciji na teritorijama Japana, Kine, Francuske, a u toku su i pregovori sa još nekoliko zemalja," saopštila je produkcija.

Ko sve igra u nastavku?

U ovom uzbudljivom trileru, reditelja Miloša Avramovića, uloge tumače Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić, Nela Mihajlović, kao i Hristo Šopov i Ivajlo Zahariev.

Pogledajte MONDO TV o filmu.

Izvor: MONDO

Pogledajte i Miodraga Radonjića koji odgovara na vaše Google pretrage!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti