VIDEO: Saša Đorđević je nasmejan, dočekao je kapitena

Autor:

Selektor reprezentacije Srbije u dobrom raspoloženju stao pred novinare posle dolaska Miloša Teodosića. "Nadam se da nije mnogo slavio rođenje deteta"

VIDEO: Saša Đorđević je nasmejan, dočekao je kapitena Foto: MN Press

Lep, sunčani ponedeljak u Beogradu postao je još lepši za Aleksandra Sašu Đorđevića kada je u lobiju hotela "Kraun Plaza" dočekao dolazak Miloša Teodosića.

Kapiten reprezentacije Srbije prvi put je došao na okupljanje reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini i sa njim na čelu "orlovi" će imati "meč lopte" za plasman na Mundobasket. Prvu u četvrtak, 21. februara u Estoniji, a eventualnu drugu tri dana kasnije protiv Izraela u Beogradu.

Nije potrebno naglašavati koliko je Đorđeviću i svima u reprezentaciji prijao Teov dolazak.

"Vi se izgleda tek u februaru budite", našalio se selektor pred velikim brojem novinara, aludirajući na veliki broj izveštača.

"Hvala vam što se tu, znamo svi zbog čega ste došli i tako i treba da bude. Pred nama je utakmica za koju imamo vrlo malo vremena, znamo šta nam je činiti. Ići ćemo na pobedu već u Estoniji, a posle toga ćemo se spremati za Izrael ako bude potrebe".

Na pitanje koliko dolazak Teodosića utiče na atmosferu, Đorđević je ukazao na brojne kamere, telefone i diktafone pred sobom.

"Pa, evo, vidite...", rekao je "Sale Nacionale" kroz osmeh.

"Kapiten je odreagovao, došao, s obzirom na to da nema ugovor. Uz veliku zahvalnost, mislim da je on i sada svestan da će biti sve oči uprte u njega, ali je navikao na te stvari... Znamo šta nas čeka. Teodosić je dugo sa nama, zna naše principe, nadam se da je u formi, da nije mnogo slavio rođenje deteta".

Đorđević je rekao da se nada dolasku Vasilija Micića posle evroligaške utakmice u dresu Efesa (u četvrtak, protiv Olimpijakosa), uz potvrdu da Real Madrid ne dozvoljava dolazak Ognjenu Kuzmiću.

"Što se tiče zdravstvenog biltena, znamo da je Branko Lazić imao problem, juče je igrao, videćemo u kakvom je stanju. Kada su u pitanju ostali - nema ozbiljnijih povreda u odnosu na postojeći spisak".

Pogledajte i poslušajte obraćanje selektora.

Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Povezano

Sve vesti