Sve u 16 sa Savom: Kako su mi propali Barsa i Real

Autor:

Ko je bolji motivator, Živa ili Petko, da li je selektor pogrešio kada je poveo sina na Mundijal, kakve su bile te Đanijeve žurke u Londonu, zašto bi Zvezdi uzeo Ramba... mnoge toga smo prvi put čuli od Sava Miloševića.

13
A- A A+
Foto: MONDO

O Savu Miloševiću se mnogo toga zna, što ne znači da je sve ispričao.

Ko je bolji motivator, Živa ili Petko, da li je selektor pogrešio kada je poveo sina na Mundijal, kakve su bile te Đanijeve žurke u Londonu, zašto bi Zvezdi uzeo Ramba, ko je najbolji fudbaler sa kojim je igrao u Partizanu...

...mnoge toga smo prvi put čuli od Sava Miloševića tokom snimanja treće epizode podkasta "Sve u 16".

Pored nekih misli o fudbalu, našim neuspesima, načinu razmišljanja i šire, čovek sa 102 nastupa za reprezentacije tri različite države i samo jedne zemlje, imao je i dragocen savet za roditelje čija se deca bave sportom - makar i rekreativno.

Ne propustite novu epizodu Mondo podkasta, koji vam donosi priče iz srca šesnaesterca, upravo tamo gde se Savo najbolje snalazio.

Poslušajte......ili pogledajte.

Izvor: MONDOPre Sava, gost u Mondo studiju bio je kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, koji je iz crno-belog tabora izabrao Sašu Ilića i ispričao nekoliko zanimljivih priča o saigračima i rivalima protiv kojih se borio.

Izvor: MONDO


Zapratite "Sve u 16" podcast na YouTube ili SoundCloud kanalu, tamo vas čekaju stare epizode i novi gosti.

Povezano

Sve vesti