Dačić o ONOM susretu s Trampom (VIDEO)

Autor:

Svi se sećate prilaska šefa srpske diplomatije Ivice Dačića Donaldu Trampu u UN u Njujorku septembra 2017.

6
A- A A+
Dačić Foto: screenshot/Youtube/MSPTaj njegov nastup, iako je o njemu više puta pričao ostao je hit, a večeras je za TV Happy otkrio detalje.

"Pokazao sam mu fotografije bilborda...Tada su kod nas bili bilbordi na kojima je pisalo Trampe, Srbine", rekao je Dačić i dodao da ga je Tramp pitao i šta na bilbordima piše.

"Pitao me je i da li Ana Ivanović još igra tenis, a ja sam rekao nažalost ne, i da se udala", rekao je Dačić.

Izvor: Youtube/MSP


On je u studiju u okviru emisije "Ćirilica" pokazao i svežu novogodišnju čestitku koju je dobio od Donalda Trampa.

Dačić je najviše govorio o svojoj diplomatskoj akciji vezanoj za zemlje koje povlače priznanje Kosova.

"Građani Srbije, uskoro će pasti ispod polovine broj članica UN koje priznaju nezavisnost Kosova", poručio je Dačić i dodao da mu je cilj da još šest zemalja povuče priznanje da bi se to dogodilo.

On je rekao da iz Prištine nastavljaju kampanju protiv njega i objavljuju da će sledeća zemlja za koju će objaviti da povlači priznanje Sent Kits.

"E baš neće, biće neka druga zemlja", rekao je Dačić.

On je otrkio i da zbog svoje diplomatske aktivnosti nije više omiljen političar na Zapadu.

"Ne zovu me Amerikanci više na molitveni doručak, na Minhenskoj konferenciji nisam bio", rekao je Dačić i naglasio da ostaje pri svom cilju da još šest zemalja povuče priznanje Kosova, pa "posle može i u penziju".

On je još jednom komentarisao napad na srpske vaterpoliste u Splitu rečima: "Ne možeš da budeš brat sa nekim ko neće da ti bude brat", dok je u studiju prikazana fotografija srpske vojske koju su pozdravima dočekivali u Splitu 1918. godine  da ih zaštiti od Italijana.

On je doneo iz arhivske fotografije zločinca Ante Pavelića sa fašističkom omladinom, kao i ustaških zverstava nad srpskim narodom.

Povezano

Sve vesti