RASKINULA! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Pevačica potvrdila šuškanja štampe - "stavila sam tačku na ljubavni život"

RASKINULA! (FOTO, VIDEO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Nakon razvoda sa pevačem Mustafom Sandalom sa kojim ima dvoje dece, Emina Jahović je ušla u vezi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, ali je nedavno objavljeno da je i ta veza pukla.

Međutim, nedugo nakon toga su krenule da kruže glasine da su se ipak pomirili, a pevačica je  potom na pitanje da li je opet srećna u ljubavi sa Sadetinom rekla "da".

Zbog ovoga je raskinula sa milijarderom?

Sada je odgovor "NE".

"U ovom trenutku mogu da kažem da mog ljubavnog života nema. Ja sam se razvela pre devet meseci i mislim da mi je sada potrebno da prođem kroz taj neki posle-razvodni period. Svi mi u životu imamo emotivne padove i to je normalno. Potrebno je da sebi damo vremena da to sve prođe i dođe na svoje mesto. Sada više ne plačem", rekla je pevačica "Srpskom telegrafu" i dodala da je stavila tačku i na vezu posle razvoda od Mustafe.

Rađam vukove!

"Moj partner i ja smo se mimoilazili oko mnogih stvari, pa sam rešila to da okončam. Obično veze započete posle razvoda nisu nešto stabilne. Nije nam se ni način života preterano poklapao i jednostavno sam odlučila da krenem napred sama".

DVE GODINE krila da se razvodi: Sad smo brat i sestra!

Pogledajte prilog s Eminom Jahović:

Izvor: MONDO/Tamara Sekulovć

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti