SEĆANJE: "Zaheftam onu periku..." (FOTO)

Autor:

Sećanje na kralja narodne muzike - snimak intervjua u emisiji Ognjena Amidžića

0
A- A A+

Tragična smrt Šabana Šaulića, jednog od najboljih pevača koje je je ova zemlja imala, šokirala je celi region.Kralj narodne muzike izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj pre dva dana.

Kolege se sećaju Šabana kroz pesme, savete koje im je davao i anegdote. Šabana se u emisiji "AmiG šou" prisetio i voditelj Ognjen Amidžić, koji je emitovao stare intervjue sa folk pevačem.

"Nikad više za volan"

U jednom prilogu smo slušali kako je "mladi fudbaler koji je već snimio ploču, razbio Bugare", pa ga nakon utakmice u kojoj je zabio gol u prvom minutu zvali da potpiše za Levski, a u drugom priču o perikama.

Svi pamtite vreme kada je Šaban nosio perike i kada je "preko noći" izgubio kosu.

"Jedva sam čekao da je bacim! Ja sam bio navraćen to da uradim. Imao sam pristojnu kosu, malo zaliske... ako se sećaš onoga sjajnog za mazanje 'Fit', mi smo to kao klinci voleli da imamo. Ja sam to stavljao, ali što sam više stavljao, kosa sve više bežala. U Nemačkoj, neki kolega na turneji kaže 'poznajem ljude koji prave tupee' i ja pristanem. Oni mene obrijali, onda mi stavii to. Lepak neki stavim ispod i ja to tako zaheftam na glavu i ispadnem k'o nov. A, što sam imao kosu kao mlad... kao Vinetu, duga, crna... moguće da mi je sve od tog 'Fita', to je bilo bezveze, nikada ga zaboraviti neću".

Videli smo i priču o razvodu od supruge Gordane.

"Napravio sam s.... i non-stop po kafanama... jednom ja došao kući pijan, legao da spavam, ona kaže 'da se raziđemo'. Ja ni ne slušam, kažem 'važi'. Da mi da potpišem nešto, ja ni ne gledam, a ja razvod potpisujem! Nisam znao. Posle trčao, molio, kumio, 'ma daj, ti si se zezala, neću ja više... i eto, bili smo razvedeni 15 dana".

Povezano

Sve vesti