Ceca došla na sud, Karleuša nije (VIDEO)

Dve domaće estradne zvezde Svetlana Ražnatović-Ceca i Jelena Karleuša ponovo imaju "posla" pred pravosudnim organima. Po tužbi udovice Željka Ražnatovića-Arkana.

Ceca došla na sud, Karleuša nije (VIDEO) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jedna bez druge, izgleda, ne mogu.

Dve pevačice koje su svojevremeno bile u dobrim odnosima, poslednjih godina, pa i decenija "vuku" se po sudovima. Uglavnom Ceca tuži Jecu.

Tako je i ovog puta.

Folk pevačica je podnela krivičnu tužbu protiv Jelene Karleuše zbog Karleušinog bivšeg verenika Zorana Davidovića Ćande. Tačnije, Karleuša je tvrdila da je Ceca pretila Ćandi neposredno pre ubistva.

Svetlana Ražnatović, koja je do sada već imala bliske susrete sa pravosudnim organima, a zbog finansijskih malverzacija bila je osuđena na kućni pritvor i plaćanje milionske kazne, došla je danas pred sud na Novom Beogradu. Ona traži naknadu štete za pretrpljeni duševni bol.

Prošla je mimo novinara bez komentara.

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Karleuša se nije pojavila danas, pa je novo ročište zakazano za april.

Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Pravni zastupnik Ražnatovićke, Dušan Stojković samo je kratko obavestio novinare da je zbog nepojavljivanja tužene današnje suđenje odloženo, a novo ročište je u aprilu.

Ovo je, inače, drugi put da se Karleuša ne pojavljuje pred sudom u ovom predmetu. Advokat Ražnatovićeve nije želeo da komentariše da li će sud naložiti njeno privođenje.

Sudar estradnih "titana" - OBRT!

Njih dve su se prvi put srele na sudu 2012. godine, dve godine pošto je Jelena Karleuša na svom Facebook profilu napisala otvoreno pismo, u kojem je iznela uvrede na račun Cece Ražnatović.

Povezano

Sve vesti