"Slala sam slike grudi, lepe su"

Autor:

Pobednica rijalitija o golišavim slikama.

71
A- A A+

Pobednica rijalitija, pevačica i književnica, Kristina Kija Kockar, otkrila je da li je ona slala nekome provokativne fotografije, osudila poteze Jelene Karleuše i pričala o preljubi.

"Slala sam slike grudi, ali u brusu. Mada, možda sam i gole, ne sećam se. Grudi su mi lepe, nemam problem da ih pokažem, sunčala sam se i u toplesu. A, 'ovo dole' nisam slala, to mi je odvratno. Kada sam videla Karleušinu fotku, bilo mi je bljak. Naravno, ovo pričam samo u slučaju da je ono zaista JK, ograđujem se ako nije. To mi nije seksi, više mi liči na ginekološki pregled", istakla je ona za "Informer Hit" i dodala:

"Očigledno je muškarcima to seksi, ali meni nije i neću da šaljem tako nešto. Tražili su mi provokativne fotke, ali nisam jedna od onih žena koje rade svašta samo da bi zadovoljile muškarce. Uvek sam bila muško u vezi."

Kija za MONDO: Pokazaću ljudima da vredim! (FOTO)

Pre braka sa pevačem Slobodanom Radanoviće koji ju je javno prevario u rijalitiju, nakon čega su se i razveli, Kristina je otkrila da je i ona varala momke.

"Pre Slobodana sam varala momke jer nisam smatrala da smo u ozbiljnoj vezi. Bolelo me je uvo, ti momci mi nisu značili. Ali, Slobodana nisam nikad prevarila. Potpuno sam mu se predala i bila posvećena", tvrdi ona.

Nova pesma Kije Kockar!

Pogledajte MONDO TV prilog s Kijom:

Povezano

Sve vesti