"Svake noći me je zlostavljao" (VIDEO)

Autor:

Gledaoci imaju priliku da pogledaju prvi trejler za dokumentarac o "mračnoj strani" kralja popa.

"Svake noći me je zlostavljao" (VIDEO) Foto: YouTubescrenshot/Michael Jackson

Objavljen je prvi trejler za novi dokumentarac o "mračnoj strani" pokojne pop ikone Majkla Džekson, pod nazivom "Leaving Neverland: Michael Jackson and Me".

Ova dokumentarac će biti emitovan 6. marta na "Channel 4" kanalu i sastoji se od intervjua dva muškarca, koreografa Vejda Robsona i programera Džemsa Sejfčaka, koji tvrde da su bili seksualno napastvovani od strane pevača kada su bili dečaci. Sve se navodno odigravalo na Džeksonovom ranču "Nedođiji".

"Rekao mi je: 'Da li ti i tvoja porodica želite da dođete u Nedođiju? Bio je jedan od najfinijih ljudi koje sam ikada poznavao, ali me je takođe seksualno zlostavljao. Imao sam sedam godina. Svake noći kad sam bio tamo, trpeo sam zlostavljanje. Hoću da bude u mogućnosti da glasno govorim istinu isto onoliko koliko sam glasno morao da govorim laži sve ovo vreme", istakao je Vejd u trejleru, dok je Džejms pričao svoju priču...

"Svi su želeli da upoznaju Majkla ili da budu u njegovom društvu. Još ako te on zgotivi, sve je to jedno veliko zavođenje. Imali smo tu 'šalu' u vidu lažne ceremonije venčanja. I dalje osećam sram zbog toga", istakao je on.

Četvoročasnovni film je već prikazan premijerno na festivalu Sandens u Park Sitiju.

"Ovo nije dokumentarac, već film strave i užasa. Dva dečaka koja su postala Džeksonovi 'posebni drugari' preživela su, u najmanju ruku, pakao", samo je jedna od kritika filma.

I Robson, i Sejfčak zlostavljanje su trpeli od sedme do 14. godine života. Posle toga su postali "prestari" za Džeksona.

Porodica Džekson nije ni na koji način pokušala da spreči snimanje ili emitovanje filma, samo su "mlako" na društvenim mrežama pozvali svoje pratioce da bojkotuju kompanije koje su sponzori festivala.

Džekson je, za života, izričito poricao da je ikada zlostavljao decu.

Izvor: YouTube/Channel 4

Povezano

Sve vesti