Još jedan u nizu: Novi ugovor Zvezde za Gobeljića

Autor:

Crveno-beli nastavili da čuvaju postojeći igrački kadar.

13
A- A A+
gobeljić gobeljic zvezda psž psg liga šampiona fk crvena zvezda Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Pred kraj 2018. ugovore sa Crvenom zvezdom produžili su Filip Stojković i Milan Pavkov, a početkom 2019. isto su učinili Vujadin Savić, Branko Jovičić i ove srede - Marko Gobeljić.

Pouzdani univerzalac crveno-belih obavezao se na saradnju do leta 2022. godine.

"Bez razmišljanja sam prihvatio novi ugovor. Idemo ka cilju, a to je 'dupla kruna', nešto što mi nedostaje u karijeri", izjavio je 26-godišnji Kraljevčanin.

Izvor: MONDO


"Mislili su Vujadin i Žule proći bez mene, ali ne mogu", našalio se na račun Savića i Stojkovića sa kojima je u odličnim odnosima i van svlačionice.

"Uprava radi dobar posao i nadam se da će i ostali igrači koji su tu sa nama produžiti ugovore", dodao je Gobeljić.


Zadovoljstvo zbog uspešnog dogovora istakao je i sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

"Veoma mi je drago da je Gobelja produžio ugovor. On je prvi igrač kog sam predstavio kada sam postao sportski direktor Crvene zvezde. Pokazao je za ovih godinu i po dana da je pouzdan, a u mnogim utakmicama je bio i ključni igrač za nas. Mislim da će do 2022. nastaviti sa dobrim igrama kao do sada i da će učiniti da naš tim bude bolji i kompaktniji", rekao je Mrkela i istakao:

"Od prvog dana se jako dobro uklopio u svlačionici. Veoma je važan taj njegov pozitivan stav i vedar duh, znate i sami da Zvezda u poslednje dve godine igra veliki broj utakmica i zato je jako bitna dobra atmosfera u svlačionici".

Serija potpisa na "Marakani" je nastavljena, a idući bi trebalo da bude Milan Borjan, koji je još tokom priprema u Antaliji potvrdio reči generalnog direktora Zvezdana Terzića da je "sve dogovoreno".

Povezano

Sve vesti