Vojvodini i Radničkom nije ispunjena sudijska želja

Hteli su iz novosadskog i niškog tabora da najbolji među arbitrima "deli pravdu" u derbi susretu 22. kola, ali im Sudijska komisija FSS ovog puta nije ispunila želju.

Vojvodini i Radničkom nije ispunjena sudijska želja Foto: MONDO/Samir Cacan

Sa igračima Vojvodine i Radničkog na teren će sudija Lazar Lukić, saznaje MONDO.

Uprkos tome što su iz novosadskog i niškog tabora zagovarali opciju da najbolji među arbitrima Milorad Mažić "deli pravdu" u derbi susretu 22. kola na "Karađorđu" (petak, 18.00, TV Arena Sport), Sudijska komisija FSS im ovog puta nije ispunila želju.

Glavni arbitar susreta, što će uskoro biti ozvaničeno, biće Lazar Lukić iz Resnika dok će mu pomagati Srđan Milutinović, Aleksandar Stanojković i Miloš Đorđić.

Lazar Lukić Foto: MN Press Lazar Lukić

"Što se tiče sudija, voleo bih da ljudi koji gledaju derbi utakmicu u petak uživaju u njoj, zato bih voleo da tu bude i naš najbolji i svetski sudija Milorad Mažić", ponovio je trener "stare dame" Radovan Krivokapić na današnjoj konferenciji za medije kada se još nije znalo ko će biti određen za arbitra, dok se sa tom ocenom ranije još složio šef stručnog štaba "meraklija" Nenad Lalatović:

"Ako oni žele Mažića, želim ga i ja".

Ipak, Mažić u 22. kolu nije raspoređen ni na jedan superligaški stadion, dok je u prethodnom kolu sudio susret između Bačke i Partizana.

Kada su u pitanju susreti Vojvodine i Radničkog, prethodnih godina su često dobijali "treće poluvreme" zbog nezadovoljstva suđenjem, tako da su Novosađani pisali saopštenja, trener Ilija Stolica je bio napustio teren na "Čairu" i tako dalje.

Radnički je drugoplasiran na tabeli Superlige sa 53 boda, dok je Vojvodina na devetom mestu sa tek 28 bodova na svom kontu.

Povezano

Sve vesti