mondo.rs

Sve što znamo o nastavku horor serije godine (VIDEO)

Autor:

Ako vam se dopala serija "The haunting of Hill house", evo šta možete očekivati u drugoj sezoni!

Sve što znamo o nastavku horor serije godine (VIDEO) Foto: Screenshot/Netflix

Netfliksova serija "The haunting of Hill house" krajem prošle godine osvojila je ljubitelje strave i užasa.

Priča jeste nešto što smo videli "milion" puta do sada – porodica koja se useljava u ukletu kuću – ali je realizacija klasične priče o duhovima oduševila sve koji su je gledali!

Izvor: YouTube/Netflix

Serija je nastala po istoimenoj knjizi Širli Džekson, objavljenoj još 1959. godine. Modernizovana je, i jezivoj priči su dodati najsavremeniji vizualni elementi, čime smo dobili jednu od  najboljih serija 2018. godine!

Glavne uloge tumačili su Mišil Hausman ("Igra prestola"), Karla Guđino, Elizabet Rizer, Kejt Sigel, Viktorija Pedreti i drugi, dok se jednoj od uloga, tri decenije kasnije, pojavljuje i "klinac" iz filma "E.T", Henri Tomas.

Ovako mali Eliot izgleda danas (VIDEO)

Odmah je počelo da se "šuška" o drugoj sezoni serije, zbog ogromnog uspeha koji je postigla, ali uz potpuno nove likove jer je priča o porodici Krejn završena. Sada je Netflix to potvrdio!

Serija će se nastaviti kao antologija, i naredna sezona zvaće se "The haunting of Bly manor", a u planu je da svaka sledeća sezona nosi ime po novoj ukletoj kući.

Druga sezona biće adaptacija još jedne poznate knjige, "The turn of the screw" Henrija Džejmsa iz 1898. godine. Knjiga prati dadilju angažovanu da čuva nećake misterioznog bogataša, nakon što su im roditelji poginuli u nesreći.

Netflix još uvek nije objavio kada izlazi, a uloge će tumačiti potpuno novi glumci. Naravno, ipak nije isključena mogućnost da se radnja na neki način "poveže" sa prvom sezonom.

Dok ne stigne, možete se zabaviti ponovnim pregledanjem epizoda kako biste prebrojali "skrivene" duhove. Produkcija je u mnoštvu scena ubacila duhove koje ćete primetiti samo ako veoma pažljivo gledate. Nalaze se skoro svuda – vire kroz prozor u scenama snimljenim u kući, stoje u okvirima vrata dok likovi prolaze kroz hodnike…

Pogledajte!

Izvor: YouTube/IGN

Povezano

Sve vesti