mondo.rs

Tužba od 100 miliona zbog filma o zlostavljanju!(VIDEO)

Autor:

Porodica Majkla Džeksona podnela tužbu!

Tužba od 100 miliona zbog filma o zlostavljanju!(VIDEO) Foto: Tanjug/Taylor Jewell/Invision/AP

Dokumentarac "Odlazak iz Nedođije" (Leaving Neverland) opisuje do najsitnijih detalja zlostavljanje koje su od strane kralja popa pretrpeli Vejd Robson i Džejms Sejfčak dok su bili deca.

"Ovo nije dokumentarac, već film strave i užasa. Dva dečaka koja su postala Džeksonovi 'posebni drugari' preživela su, u najmanju ruku, pakao," samo je jedna od kritika filma.

Između ostalog, oni navode da je Majkl Džekson seks "plaćao" nakitom i drugim poklonima, i da je sa jednim od njih upriličio i navodno venčanje na svom ranču, po kojem je film i nazvan.

Robson, koji je u međuvremenu postao poznati koreograf, do detalja je opisao kako ga je Džekson terao da se skine go i postavi na sve četiri, a zatim masturbirao pored njega.

Izvor: YouTube/Channel 4

I Robson, i Sejfčak zlostavljanje su trpeli od sedme do 14. godine života. Posle toga su postali "prestari" za Džeksona.

Porodica Džekson najpre se nije oglašavala, ali je nakon mesec dana reklamiranja filma odlučila da presavije tabak i tuži HBO. Ovaj kanal emitovaće film 3. i 4. marta, čime krši stavku iz ugovora potpisanog još 1992. godine!

Pre 27 godina, HBO je potpisao da neće emitovati niti producirati ništa što bi Džeksona prikazalo u negativnom svetlu, a sve to da bi tada dobili prava na prikazivanje jednog njegovog koncerta.

"Prikazivanje ovog jednostranog, bestidnog maratona lažne propagande jasno je kršenje tog ugovora," saopštila je porodica koja zahteva 100 miliona dolara odštete.

Džekson je, za života, izričito poricao da je ikada zlostavljao decu.

Povezano

Sve vesti