Sve u 16 sa Milošem i Ivanom: Oni vas nerviraju!

Autor:

Uz njihove vokale godinama pratite utakmice Crvene zvezde i Partizana, što je dovoljno težak posao, a stvari postaju samo još komplikovanije kada dođe dan "večitog derbija". U četvrtoj epizodi podkasta "Sve u 16" pričali smo o tome.

Sve u 16 sa Milošem i Ivanom: Oni vas nerviraju! Foto: MONDO

U Srbiji je tako. Ako vam je posao da komentarišete "večiti derbi" uživo u TV prenosu, bolje vam je da se pomirite sa saznanjem da, svejedno, "ne možete biti u pravu".

U najboljem slučaju podržaće vas "jedan deo stanovništva".

"Postoje situacije u kojima ćeš biti kritikovan šta god da kažeš", rekle su nam kolege uz čije vokale godinama pratite mečeve Crvene zvezde i Partizana na TV Arenasport.

"Ali, naš posao je da kažemo šta mislimo, a ne da okrećemo glavu, ma kako se to nekome svidelo ili ne", naglasili su Miloš Milićević i Ivan Radulović u četvrtoj epizodi Mondo podkasta "Sve u 16".

Naredne subote u 16 časova red je na Miloša, koji se tradicionalno uključuje sa Stadiona "Rajko Mitić", što za Ivana znači samo jedno - slobodan dan u društvu partizanovaca i praćenje 159. "večitog derbija" uz komentar prijatelja i kolege zvezdaša.

Mnogo toga još ispričaće vam ovaj "nespojivi tandem", koji se odlično slagao u srcu šesnaesterca sa autorom, Nikolom Jankovićem.

Poslušajte na platformi Soundcloud......ili odgledajte razgovor trojice sportskih novinara iz Beograda.

Izvor: MONDOU prethodnoj epizodi, gost u Mondo studiju bio je jedan od igrača koji su obeležili rivalstvo Crvene zvezde i Partizana u jako teškom periodu i za naš sport i za našu zemlju, generalno. Legendarni centarfor crno-belih i "vlasnik" 102 nastupa za reprezentacije tri države, Savo Milošević, izdvojio je "Ramba" Petkovića kao najboljeg fudbalera crveno-belih protiv kog je igrao.

To nije bilo sve što je proslavljeni golgeter prvi put rekao u srcu šesnaesterca.

Zapratite "Sve u 16" podkast na YouTube ili SoundCloud kanalu, tamo vas čekaju stare epizode i novi gosti.

Povezano

Sve vesti