Ovi muškarci su najbolji ljubavnici

Autor:

Saznajte rezultate ovog zanimljivog istraživanja i proverite gde se u svemu ovome nalazi vaš partner!

Ovi muškarci su najbolji ljubavnici Foto: Guliver/Getty images, Kiuikson

Ima li profesija vašeg partnera ikakve veze sa njegovim umećem u krevetu? Sudeći prema ovom istraživanju – ima, a seks terapeut i psiholog dr Linda De Vilers kaže da "nije iznenađujuće da to što vaš partner radi tokom dana ima uticaja na to šta radi noću".

"Ako čitavog dana rukuje mašinama, vrlo je moguće da zna i šta da radi sa ženskim telom. Ako ima posao koji je veoma linearan, oslanja se na logiku, moguće je i da je malo formalniji u krevetu".

Redbook je sproveo istraživanje među 400 udatih žena, kako bi otkrili kakvi su ljubavnici muškarci koji se bave različitim profesijama.

Muškarci u uniformi (vatrogasci, policajci...)

Oko 81 odsto njihovih partnerki smatra da je najseksi stvar u vezi sa ovim muškarcima to što im je jako stalo da njihova partnerka bude potpuno zadovolj(e)na. U prilog tome govori i podatak da 84 odsto žena seksualni život sa ovim muškarcima ocenjuje kao odličan ili veoma dobar.

Ipak, postoji i jedna mala "mana" – 25 odsto njihovih žena kaže da izbegavaju predigru, a 35 odsto njih želele bi da im partneri budu malo više avanturisti u krevetu.

Doktori i zdravstveni radnici

Njihove žene kažu da su ovi muškarci vrlo romantični i nežni, vole da se maze. Takođe, 55 odsto njih kažu da su "najbolji od najboljih" kada je reč o oralnom seksu, ali... prilično su loši u predigri, pa 34 odsto žena smatra da predigra sa njima nikada ne traje dovoljno dugo.

Osim toga, 36 odsto njihovih partnerki kažu da seksualni odnos sa ovim muškarcima kratko traje.

Trgovci

Zanimljivi podaci! Prema ovom istraživanju, oni uživaju u seksu svakodnevno, i tri puta su skloniji nego prosečni muškarci da igraju uloge tokom seksa.

Ipak, i njihove supruge, 25 odsto njih, kažu da je odnos prebrzo gotov.

Radnici u fabrikama

Izgleda da oni nisu baš sjajni ljubavnici – 59 odsto njihovih partnerki smatra da bi seks mogao da bude bolji, a 20 odsto njih seksualni život ocenjuje kao loš.

Ali, ima i dobra strana – muškarci koji se bave ovom profesijom su među najvećim avanturistima u krevetu, a 28 odsto njihovih partnerki kaže da je baš to najseksepilnija odlika njihovog muškarca. Takođe, oni često vole da eksperimentišu i probaju nove poze ili nove igračke.

Prosvetni radnici i državni službenici

Ono što je karakteristično za ove muškarce je da su najmanje skloni da mirno prihvate ne kao odgovor kada njihova partnerka nije raspoložena za seks. To donekle i objašnjava činjenicu da 13 odsto njih uživa u seksu svakodnevno...

I vrlo zanimljiva stvar – sve ispitane žene čiji su partneri prosvetni radnici ili državni službenici, kažu da je predigra sa njima redovna. Oko 30 odsto njih kaže i da se seks prebrzo završava, a 61 odsto ovih muškaraca voli da se mazi nakon odnosa.

Umetnici

Njihove partnerke tvrde da su oni najbolji ljubavnici – 45 odsto njih ocenjuje seksualni život sa umetnicima kao odličan. Takođe, i kod njih je predigra obavezna, ali 13 odsto njihovih partnerki kažu da im se ponekad čini da predigra "traje večno". Oko 73 odsto umetnika uspeva u potpunosti da zadovolji svoju partnerku.

Građevinski radnici

Muškarci koji se bave građevinskim poslovima prilično često uživaju u seksu – 58 odsto njih to radi više od dvaput sedmično. Ipak, 30 odsto njihovih partnerki volele bi da su ovi muškarci malo nežniji, a takođe su građevinski radnici najmanje skloni da svojoj partnerki priušte oralni seks – 40 odsto njih odbija da to uradi.

Ali, njihove partnerke kažu da 66 odsto njih voli da se mazi, kada su za to raspoloženi, i 57 odsto njih ocenjuje seks kao odličan ili veoma dobar.

Takođe, ovi muškarci, tačnije 61 odsto njih, najčešće će udovoljiti svojoj partnerki ako je ona raspoložena za "akciju", a oni nisu.

Menadžeri i supervizori

Oni su na trećem mestu najboljih ljubavnika, a 38 odsto njihovih partnerki seksualni život ocenjuje kao odličan. Zanimljivo, oni od svih muškaraca najviše vole da se maze, a 74 odsto njih su sjajni u oralnom seksu.

Arhitekte i inženjeri

Ovi muškarci vrlo vode računa o tome da njihova partnerka bude potpuno zadovoljna – 71 odsto njih. Možda je i to razlog zašto 92 odsto njih ne izbegava predigru, a njihove partnerke kažu da predigra traje taman toliko da seks bude savršen.

Interesantno za njih je i da su dvostruko u odnosu na ostale skloni da u sobu "uvedu" i neku igračku za odrasle.

Muškarci u odelima (advokati, konsultanti...)

Oni su najskloniji da seks žele svakodnevno – 42 odsto ih želi seks svakog dana, 10 odsto njih uživa u tome svakog dana. Vole da eksperimentišu i probaju nove lokacije, sjajni su u predigri – 92 odsto njihovih partnerki kaže da predigra traje sasvim dovoljno.

Mehaničari i vozači kamiona

Oni su, prema oceni žena, najbolji u oralnom seksu, 95 odsto njih uživa u predigri, a 39 odsto ih ima odličan seksualni život. Takođe, prilično često uživaju u seksu – 47 odsto njih to radi više od dva puta nedeljno. Ali, više od trećine ih zaspi odmah nakon seksa...

Mali preduzetnici

Oni su najskloniji tome da predlože novu pozu ili igračku, a uživaju i u korišćenju lisica i sličnim "pomagalima". Njihove partnerke kažu da im sasvim odgovara koliko traje odnos, a 30 odsto bi volele da predigra traje malo duže.

IT stručnjaci

Istraživanje pokazuje da su oni najmanje skloni tome da se prilagode partnerki, ako ona želi seks, a oni ne – samo 17 odsto njih će ipak pristati. To možda objašnjava i podatak da oni imaju najmanje šanse da uživaju u oralnom seksu, a ni oni ne vole da zadovoljavaju partnerku na ovaj način.

Takođe, ne vole naročito ni da koriste igračke u krevetu, ali 63 odsto njih voli da se mazi posle odnosa.

Povezano

Sve vesti