mondo.rs

Isprozivao Anu Nikolić: "Izgledaš kao krava!"

Autor:

Surove reči razmenili su stilista i pevačica.

28
A- A A+

  Saša Vidić, prokomentarisao je kilažu Ane Nikolić na užasan način, uporedivši je sa kravom. Stilista je pevačicu okaraktesisao kao promašaj broj jedan, surovo bacajući akcenat na kilograme koji ionako već dovoljno, kao što je poznato javnosti, pevačici otežavaju život.

"Isuse, ženo, pa žašto izlaziš u javnost?! Doduše, vidim, imaš pastiricu koja te vodi. Super. Znači, krava nije sveta samo u Indiji, i u Srbiji ih neki tako tretiraju. Muuu, muuuu... Muk", bile su reči Vidića opisujući odevnu kombinaciju i celokupan izgled Nikolićeve.

Pevačica je rešila da ne zaćuti pred grubim komentarom. Ana se Vidiću obratila putem svog Facebook profila:

"Kao i ovaj Saša Vidić.. Izvini Lagerfeldu, nismo te prepoznali. Javi se da komentarišeš bilo koga kada budeš u mogućnosti da u testamentu svojoj mački ostaviš 200 miliona dolara, kao što je on uradio. A sada za početak idi kupi mačku i obavezno promeni dilera. S poštovanjem Ana Nikolić", napisala je Ana.

Evo šta Rasta kaže o razvodu

Nedavno je osvanula i vest da pevačica navodno uživa u novoj-staroj romansi, pošto se vratila bivšem partneru sa kojim je bila pre više od decenije.

Reč je o beogradskom biznismenu sa kojim je Ana bila u velikoj ljubavi, ali su se onda rastali. Ona se u međuvremenu udala za Stefana Đurića Rastu, rodila kćerku Taru, a zatim se razvela.

Povezano

Sve vesti