Harlem Globetrotters opet kod nas! (VIDEO)

Autor:

Globalni košarkaški hit stiže u Halu sportova!

Harlem Globetrotters opet kod nas! (VIDEO) Foto: YouTube/HarlemGlobetrotters

Harlem Globetrotters, najpoznatiji košarkaški zabavljači na svetu, nakon 13 godina ponovo dolaze u Beograd! Ovaj košarkaški spektakl očekuje nas u Hali sportova 21.maja u 20h.

Harlem Globetrotters poznati su po neverovatnim košarkaškim akrobacijama, zabavi, kao i delima dobre volje kako na terenu tako i van njega.

Fanovi bili najvažniji, ali ove godine, sve što rade približiće fanove terenu više nego ikad pre! Pridružite im se na sasvim novoj Fan Powered svetskoj turneji! Ovog puta, imaćete preko 20 prilika pre za vreme i nakon utamice da se družite sa Globetotter zvezdama!

Globetrotterse je osnovao Ejb Saperštejn 1926. godine, a prvu zvaničnu utakmicu odigrali su 7. januara naredne godine. Tokom godina su odigrali više od 26.000 utakmica u 123 zemlje. U Srbiji su prvi put nastupili pre šezdesetak godina pred više od 30.000 ljudi na stadionu JNA. Svaki put kada su Harlem Globetrotters posetili Srbiju napravili spektakl koji je ostao upamćen ne samo po atraktivnim potezima, već i po odličnoj poseti.

Ono što je novo ove godine, to je da možete da skinete interaktivnu Globetrotters’ aplikaciju za mobilni telefon sa ekskluzivnim performansama. Zahvaljujući ovoj aplikaciji moći ćete da učestvujete u obaranju rekorda u spinovanju lopte na prstu. Možete obezbediti i svoje mesto na njihovom ekskluzivnom događaju koji se dešava pre svake utakmice - Magic Pass-u. Magic Pass daje vam ekskluzivni pristup zvezdama tima, mogućnost da učite trikove, igrate basket i fotografišete se na terenu. Nakon utakmice, možete da prisustvujete i davanju autograma.

Svetski poznati Harlem Globetrottersi su neki od najsenzacionalnijih sportista na planeti, a na listi je veliki broj zvezda kao što su Big Easy, Lights Out, Torch, Spider, Bulldog, Flip, Handles a predvođeni su legendarnim trenerom Sweet Lou Dunbarom.

Ulaznice po cenama od 2.500 i 2.900 dinara (tribine), i 5.500 RSD (Magic Pass) mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs.

Izvor: YouTube/HarlemGlobetrotters

Tagovi:

Povezano

Sve vesti