• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DJ Snake dolazi na EXIT! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Jedan od najtraženijih izvođača na svetu nastupa na glavnoj bini festivala u Novom Sadu!

DJ Snake, jedan od najpopularnijih muzickih izvodaca na svetu i autor niza najslušanijih globalnih hitova, potvrdio je nastup na glavnoj bini EXIT festivala u subotu, 6. jula! Megahitovi koje potpisuje ovaj francuski superstar, poput "Taki Taki", "Lean On", "Turn Down for What" i drugi uspeli su da stignu do vrtoglavih osam milijardi YouTube pregleda i pet milijardi Spotify slušanja!

Povezane vesti

Najpopularniji svetski muzicari kao što su Lady Gaga, Ed Širan, Cardi B i Skrillex utrkuju se da saraduju sa njim, a medu njima je i Džastin Biber koji je gostovao na njegovoj numeri "Let Me Love You", ciji pregledi na video servisima su vec dostigli impresivnih 1,4 milijarde!

DJ Snake
Izvor: YouTube/EXITFestival

Njegov megahit "Taki Taki" na kojem gostuju Cardi B i Selena Gomez, za samo cetiri meseca premašio je milijardu video pregleda, cime je postao i najbrži video u istoriji kojem je to uspelo! Još jedan rekord drži sa hitom "Lean On" i grupom Major Lazer, a koji je uz preko 2,5 milijardi YouTube pregleda ujedno bio i najslušanija pesma na Spotify platformi od njenog osnivanja! Popularni Parižanin danas je hedlajner najvecih svetskih festivala kao što su Coachella, Lollapalooza, Tomorrowland i brojnih drugih gde se neretko nalazi kao jedini DJ hedlajner u rangu sa najvecim grupama današnjice, kao što su The Killers, Muse ili Migosi! DJ Snake dobitnik je i dve Billboard i jedne MTV nagrade, dok mu je prvu Gremi nominaciju donela saradnja sa Lady Gagom na albumu "Born This Way". Zbog ovih neverovatnih uspeha, mediji ga porede sa njegovim sugradaninom Davidom Guettom, a kada je ovo gradsko rivalstvo u pitanju, zanimljivo je i da je DJ Snake prvi muzicar u istoriji koji je u direktnom prenosu nastupio na cuvenoj Trijumfalnoj kapiji u Parizu, dok na Petrovaradinsku tvrdavu dolazi direktno sa još jednog nastupa u Francuskoj, i to na utvrdenju iz 17. veka!

Talentovani Francuz alžirskog porekla objavio je album "Encore" 2016. godine, te ukupno 23 singla, od kojih se vecina pozicionirala na top liste širom sveta. Poslednji u nizu, "Taki Taki", dospeo je do broja jedan u cak petnaest zemalja, dok je i nakon cetiri meseca u samom vrhu top lista u celom svetu, ukljucujuci i Srbiju. Omaž njegovom originalnom muzickom stilu odao je magazin koji predstavlja bibliju muzicke scene, Rolling Stone, navodeci da "DJ Snake usavršava svoju sopstvenu otrovnu, nepopustljivu, arhetipsku verziju bass muzike uz koju možete da skacete gore-dole". DJ Snake je i deo "Pardon My French" francuskog DJ kolektiva, te osnivac sve popularnije izdavacke kuce "Premiere Classe".

Petrovaradinsku tvrdavu na narednom izdanju EXIT festivala od 4. do 7. jula pohodice neka od najaktuelnijih imena, ali i žive legende svetske scene, medu kojima su rok titani The Cure, rok bend o kome se trenutno najviše prica Greta Van Fleet, najcuveniji DJ svih vremena Carl Cox, zvanicno najpopularniji DJ tandem Dimitri Vegas & Like Mike, te hitmejkeri Lost Frequencies, Sofi Tukker i Tom Walker. Tu su i Maceo Plex, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, Phil Anselmo, Tarja Turunen, ali i plejada sjajnih bendova poput 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos, kao i druga velika imena koja ce biti objavljena u narednim nedeljama.

Aktuelne EXIT ulaznice donose uštedu od cak 55%!

Trenutno je u prodaji ograniceni kontigent kompleta EXIT karata po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu! U prodaji je ostao još vrlo ogranicen kontigent ulaznica za prvi festivalski dan po trenutnoj ceni, kada nastupa The Cure. Aktuelna cena iznosi 2.990 dinara za parter i 4.490 dinara za FAN PIT, dok je GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. jul 12.000 dinara, a uskoro ce biti dostupne ulaznice po novoj, višoj ceni. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanicne stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix, a u prodaji su i turisticki paketi koji pored ulaznice obuhvataju i smeštaj i prevoz, dostupni putem zvanicne turisticke agencije festivala, EXIT Trip.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sale

Gde ja zivim, nemam pojma ko je ovaj...

Haha

Neverovatno koja komercijala postao exit, sramota hahah ocekujemo bibera i lil pumpa sledece god hahah

Ekipa

Ma..

SERIJE