mondo.rs

BEOVIZIJA: Idemo u finale! (FOTO, VIDEO, ANKETA)

Autor:

Poznata imena svih finalista! Srbija dobija predstavnika na Pesmi Evrovizije 3. marta!

BEOVIZIJA: Idemo u finale! (FOTO, VIDEO, ANKETA) Foto: ATA Images/Antonio Ahel

U četvrtak veče Srbija je izabrala još šest finalista Beovizije, muzičkog izbora za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije 2019. u Izraelu.

Crvene su cipele, crveni "ferari" u finalu Beovizije!

Stručni žiri i publika su glasali po evrovizijskom sistemu i u finale 3. marta poslali: Majdan, Janu Šušteršić, Nevenu Božović, Anu Popović, Dženana Lončarevića i izvođača pod imenom Lord!

Oni će se pridružiti pobednicima prve polufinalne večeri.

Na početku druge polufinalne večeri prisetili smo se numere Sanje Ilića, a potom i izvođača koji su nas predstavljali na Pesmi Evrovizije.

Svi pričaju o Kristini Radenković!

Slušali smo "Jutro" Jelene Tomašević, podsetili Lake i čuvenih stihova "pokušaću da te poljubim, a ti se pravi luda", ali i pevušili "Rock me baby" s Emilijom Kokić, koja je s grupom Riva odnela pobedu na muzičkom takmičenju "daleke" 1989. godine.

Druge polufinalne večeri nastupali su Sanja Rio sa kompozicijom "Ljubimo se", grupa Majdan ("Budim te"), Goga Stanić ("Čudo"), Ana Popović ("Lutaš"), Lord ("Radnički sin"), Nevena Božović ("Kruna"), Džipsikord ("Boje"), Jana ("Viktorija"), Lana i Aldo ("Pogledaj u nebo"), Dženan Lončarević ("Nema suza"), Tina i Lola Amvon ("Tvoje oči") i Tamara Milanović ("Reči nisu dovoljne").

Pogledajte MONDO prilog s Gogom Stanić:

Izvor: MONDO

Gledali ste, slušali, sada nam recite...


Povezano

Sve vesti