mondo.rs

Je l' OVO ona ista voditeljka iz Slagalice? FOTO, VIDEO

Autor:

Kristina Radenković tema na društvenim mrežama

Je l' OVO ona ista voditeljka iz Slagalice? FOTO, VIDEO Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Kristina Radenković

Izbor za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije u Izraelu je u toku - dok ne saznamo ko će stati na binu Eurosonga pod srpskom zastavom, ostaje nam da gledamo polufinala i biramo najboljeg... i pričamo o Kristini Radenković.

Voditeljka koja je televizijsku karijeru počela upravo na Pesmi Evrovizije u Beogradu, godinama važi za jednu od omiljenih voditeljki. Posle Eurosonga nastavila je da radi na RTS-u i dobro znate - već godinama je gledate u najdugovečnijem i najomiljenijem kvizu TV Slagalica.

Nasmejana, prijatna, možda malo i uštogljena, ali Kristina na Beoviziji? LUDNICA!

Radenkovićeva je "zadužena" za druženje s izvođačima u bekstejdžu. Intervjuiše ih nakon nastupa, diže atmosferu... ali gledaoci druge polufinalne večeri su joj zamerili da je "previše opuštena".

Kristina peva takmičarske pesme, glasnija je od izvođača, a tokom intervjua s pevačicom Džipsikorda, gledala je u njenog kolegu. Prvo ispod maske, dok je pevačica pričala, a onda i bez maske... sve bliže i bliže, dok nije zapitala "da li im treba još jedna pevačica" u bendu.

Pojedini su na Twitteru pisali da je "pripita", druga da glumi previše kako bi napravila evrovizijsku euforiju, a neki su se jednostavno pitali "Je l' ovo ona ista žena iz Slagalice?!"  Ubrzo se na Twitteru oglasila i voditeljka i napisala "Recite ljudima da sam na vodi :)".

Šta vi kažete?


Pogledajte MONDO prilog s Kristinom:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti