mondo.me

Voli Levandovskog i sanjao je dres Zvezde!

Autor:

Novi napadač šampiona Srbije Nikola Krstović, koji će do leta igrati na pozajmici u Zeti, Nikola Krstović govorio je o transferu, očekivanjima, snovima, idolima…

3
A- A A+
Krstovic Foto: MONDO

Najtalentovaniji napadač Crne Gore će Podgoricu na leto zameniti prestonicom Srbije!

Nikola Krstović je u ponedeljak stavio autogram na četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, na stadion "Rajko Mitić" će se preseliti u junu gde će najverovatnije zadužiti dres sa brojem 45, a do tada će igrati na pozajmici u matičnoj Zeti.

Talentovani 18-godišnji fudbaler je potpisom za šampiona Evrope iz 1991. godine ostvario san.

"Definitivno... Prvi san koji sam imao kao dečak kada sam počeo da igram fudbal je taj da zaigram za Crvenu zvezdu. Potpisao sam, na leto ću se pridružiti ekipi, tako da se taj san ostvario. Ima ih još, ali polako - jedan po jedan", rekao je Krstović za Dnevne novine.

Sa 16 godina je debitovao u domaćem prvenstvu za matičnu Zetu, sa nepunih 17 je postigao dva gola u trijumfu nad Jedinstvom od 3:0, igra svoju četvrtu sezonu u prvoligaškom takmičenju, a do sada je postigao 28 golova na 85 utakmica u dresu “vukova”.


A to nije promaklo prvaku Srbije...

"Bio sam u toku transfera. Čekao se taj dan, jer je bilo još nekoliko klubova u opticaju. Međutim, bila je opcija i da se čeka leto. Ali, ovako je ispalo najbolje za sve”, rekao je golobradi mladić, koji je rođen 5. aprila 2000. godine.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda


Sa tek navršenih 19 godina će stići na "Marakanu", a sa očekivanjima su ga već upoznali predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela u čijem je društvu predstavljen kao igrač Zvezde.

"Očekuju od mene da dam svoj maksimum čim dođem i da se nametnem što pre. Već sada znam da je konkurencija u Zvezdi paklena, ali trudiću se svaki dan da izborim svoje mesto u timu", jasan je Krstović, koji se ne plaši izazova.

"Verujem da mogu da se izborim sa konkurencijom. Naravno, ne brzo, ali mogu stići taj nivo igranja".

Krstović će do leta predvoditi napad Zete sa kojom sanja Evropu. Trenutno je na koti od sedam golova (pet u prvenstvu, dva u Kupu) na 24 utakmice.

A kao svaki klinac ima svoje idole, omiljene igrače, trenere…

"Idol? Levandovski. Najbolji igrač? Leo Mesi, svih vremena. Najbolji trener? Anćeloti. Gol glavom ili nogom? Svaki je dobar,  ali ipak glavom", rekao je Krstović.  

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.