Van Gogh najavljuje akustični koncert

Autor:

"Nikada zapisane, niti uživo odsvirane note" u Kombank dvorani!

Van Gogh najavljuje akustični koncert Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Regionalna rok atrakcija "visokog napona", beogradska grupa Van Gogh će u subotu 23. marta u 20.30h održati svoj dugo najavljivani koncert "na drva“, a u zajedničkoj organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF) i Kombank Dvorane.

Na početku sezone Centra beogradskih festivala, u udobnom ambijentu akustične Kombank Dvorane, publika će imati priliku da premijerno uživa u akustičnom Van Gogh zvuku.

"Svira nam se! Dok nam zvanično ne počne turneja 'More bez obala', ovo će biti idealna prilika da ispunimo obećanje dato publici," kažu članovi benda i najavljuju "izvorne" verzija hitova koje publika zna i voli.

Kroz šarmantnu komunikaciju članova grupe na bini i njihovu duhovitu interakciju sa publikom, imaćete priliku da upoznate grupu Van Gogh u jednom potpuno novom svetlu.

Frontmen grupe Zvonimir Đukic Đule, prvi put će u Beogradu odsvirati na klaviru neke dugo sanjane dirke, zapravo svoje nikada zapisane, a ni uživo izvedene note.

Karte su u prodaji na blagajni dvorane, kao i "Ticket vision" prodajnim mestima. Uz svaku kupljenu ulaznicu, dobija se CD na poklon.

Povezano

Sve vesti