MONDO/Tanjug

Vučić u zagrljaju sa Džonijem Depom! (FOTO)

Autor:

Predsednik Srbije posetio je snimanje filma u kojem glavnu ulogu tumači slavni holivudski glumac.

Vučić u zagrljaju sa Džonijem Depom! (FOTO) Foto: Gulliver/Getty Images/Jun Sato, MONDO/Stefan Stojanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je filmsku ekipu koju predvodi holivudski glumac Džoni Dep koji ovih dana u Beogradu snima film "Minamata".

Vučić je nekoliko fotografija sa seta, sa Depom i filmskim producentom Dobrivojem Tanasijevićem Dan Tanom objavio na Instagram nalogu "Budućnost Srbije".

Džoni i tužba od 50 miliona dolara!

Na pojedinim fotografijama se vidi da je Dep zagrlio Vučića i Dan Tanu, dok se na drugim vidi kako predsednik Srbije i holivudski glumac razgovaraju i "iza kamere" sa slušalicama prate snimanje filma baziranog na istinitoj priči.

"Srbija je postala balkanski Holivud, zahvaljujući Uredbi o podsticajima za strane filmske producente, koja se primenjuje već četiri godine. Brojne filmske ekipe dolaze u našu zemlju, zadovoljne uslovima, nivoom profesionalizma filmskih radnika i podrškom države", napisao je Vučić i zahvalio Depu što je verovao u nas i što je došao da deo svog filma snimi u Srbiji.

Nakon vremena provedenog u Beogradu, glumac će se zaputiti i u Crnu Goru.

Slavni glumac započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom legendarnog ratnog fotografa Judžina Smita. Radi se fotografu koji je razotkrio da hemijska fabrika u Japanu truje grad Minamata ispuštanjem teških metala.

Džoni Dep je 2010. godine bio u poseti Emiru Kusturici na Mećavniku. Tada je dobio i svoju skulpturu. Džoni je u Beogradu bio i 1992. godine, kada je stigao i da odsvira pesmu za Partibrejkersima u SKC-u.

Povezano

Sve vesti