mondo.rs

"Odakle ono ludilo, ne znam"

Autor:

Kristina Radenković o ONOM uključenju iz bekstejdža!

7
A- A A+

Voditeljka Kristina Radenković glavna je tema domaćeg Interneta već dva dana, zbog uključivanja iz "grin ruma" druge polufinalne večeri Beovizije.

Vi ste rekli: Čudno se ponaša!

Radenkovićeva je bila zadužena za druženje s izvođačima u bekstejdžu. Intervjuisala ih je nakon nastupa, dizala atmosferu, ali su joj mnogi zamerili da je "previše opuštena" - pevala je njihove pesme, nadjačavala ih, merkala muzičara iz benda Džipsikord, nudila se da im bude još jedna pevačica...


Naravno, Internet zajednica je oštro reagovala na njeno ponašanje, ali simpatična voditeljka prvo je reagovala na Twitteru a zatim i u novinama.

Pošto su neki pisali da je možda pripita, Kristina ih je uverila da je "samo na vodi", a onda za "Kurir" objasnila da je sve bilo nastup.

"Mi smo sve vežbali, ništa nije bilo improvizacija, sve je odobreno i ništa nije urađeno bez prethodnog znanja takmičara.Vodila sam 2008. i Eurosong u Beogradu, pa znam šta i kako rade voditelji u bekstejdžu. Odakle ono ludilo, ne znam, ali ja sam ipak glumica, upale se kamere i pukne me adrenalin. Ja sam ova dva dana uživala," rekla je ona tom listu.

Pogledajte MONDO TV sa Kristinom!

Izvor: YouTube/MONDO portal

Povezano

Sve vesti