Vladimir Sukdolak

Vazura za MONDO: Odgovor Terziću i pitanje Boaćiju

Vazura o derbiju, Pavloviću, suđenju i izjavama Zvezdana Terzića i Vujadina Savića.

Vazura za MONDO: Odgovor Terziću i pitanje Boaćiju Foto: Mondo/Goran Sivački

U loži stadiona Crvene zvezde od vodećih ljudi Partizana bio je generalni direktor Miloš Vazura. Mladi čelnik crno-belih je u društvu petorice članova Upravnog odbora kluba iz Humske i direktora marketinga gledao 159. "večiti derbi", koji je završen bez pobednika – 1:1.

"Partizan je odigrao dobro, ali je mogao još bolje. Žao mi je što smo ispustili prednost i pobedu", rekao je kratko za MONDO direktor crno-belih.


Posebno je pohvalio igru tinejdžera Strahinje Pavlovića, koji je sa 17 godina odigrao tek drugu seniorsku utakmicu za "parni valjak", ali ga to nije omelo da bude među najboljim na terenu.

"Ričmond Boaći je dosta potcenjivački govorio pre utakmica o igračima Partizana, ističući da nikoga ne poznaje. Da li je sada zapamtio Pavlovića? Nadam se da ga je dobro zapamtio i tek će. Ne samo on, već i ostali napadači. Odigrao je izvrsnu utakmicu i Pavlović je najveći dobitak za klub", naglasio je čelnik Partizana.

Ni Vazura nije bio zadovoljan suđenjem.

"Bilo je dosta grešaka na obe strane. Zvezda je oštećena za gol, a mi za čist penal. To nije sve, grešio je i u proceni faulova, iz jedne takve je Zvezda i izjednačila. Nismo zadovoljni suđenjem Grujića", ocenio je on.

Bura, vatra i strast - nema pobednika u derbiju!

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, imao je poruku za vodeće ljude Partizana posle derbija. On je u izjavi za "Kurir" rekao: "Šta će sada reći ovi naučnici iz Partizana? Nadam se da će posle ovog sramnog suđenja prestati da obmanjuju narod i da izigravaju žrtve, zaključio je direktor crveno-belih".

Vazura mu nije ostao dužan.

"Kad nas oštete i kada vidimo da nije sve 'čisto', naravno da nećemo ćutati. Naprotiv. A što se Terzića tiče, on već ima diplomu da je doktor suđenja", rekao je Vazura.

Izvor: TV Arena sport/MONDO


Vujadin Savić je posle utakmice izneo uvrede na račun dvojice igrača Partizana, nazvavši ih "budalama" .

"Ja se s budalama ne raspravljam. Kad se raspravljate s njima spuste vas na vaš nivo i oni vas pobede na iskustvo, tako da nema šta da se raspravljam ni sa Zdjelarom, a ni sa Miletićem."

Vazura je samo kratko rekao i završio: "Te sve izjave govore o njima…"

Povezano

Sve vesti