mondo.rs

BESA: "Šofer" ima poslednji zadatak (FOTO, VIDEO)

Autor:

Gledali smo jedanaestu (pretposlednju) epizodu serije "Besa" - ukoliko vi niste, znajte da slede spojleri.

BESA: "Šofer" ima poslednji zadatak (FOTO, VIDEO) Foto: SuperStarTV

Da se podsetimo...

U prethodnoj, desetoj epizodi serije "Besa", Petrit i Divna su konačno otkrili da je Urošev DNK na svim mestima zločina, ali pošto je on odveden u međuvremenu na Kosovo kod Dardana, privode Mariju koja odbija da im kaže bilo šta i pravi se da ne zna o čemu se radi, iako joj je Uroš prethodno sve otkrio.

Dok su Uroš i Marija zauzeti svojim problemima, njihovu ćerku Unu su silovali Mimine siledžije i snimili je, pod pretnjom da će klip objaviti ukoliko ponovo priđe Luki.

Drama se nastavlja!

 "Zdravo šofer, kako si?", Uroš se sreće s Dardanom koji odmah posle "uvodnih pozdrava", prelazi na posao i pita ga šta ga je Petrit pitao na saslušanju.

"Možda si mu nešto rekao, pa ti i Petrit igrate neku igru", sumnja Dardan, na šta mu Uroš savetuje da ga odmah ubije ako u to veruje.

"Nemaš još puno, blizu smo. Blizi kraja", govori mu Dardan, i nagoveštava mu da će ovaj put da bude komplikovanije. "Dobar si šofer".

Uroš mu otkriva da su mu uzeli uzorak za DNK analizu, na šta mu Dardan govori da "ne brine za to".

Kada se probudila, Unu je dočekala video poruka na telefonu njenog silovanja, a ona je odlučila da nešto uradi povodom toga – pokaže Luki, koji se slama i plače.

Dardan saznaje da je Agim taj koji je bacio oko na kompleks na Brezovici, kao i da ima prednost. Ali, Beriša ne odustaje... Uroša "maskiraju" tako što mu oblače košulju, "slepljuju" kosu i stavljaju naočare, a potom ga fotografišu iz još uvek nepoznatih razloga...

U Beograd stižu i novi likovi da uzburkaju situaciju – brat i sestra. Mima nalazi brata, Jona, kog tumači Slaven Došlo, na masaži. Pridružuje se i sestra Ana. "Radite za jednog našeg zemljaka", govori ona Mimi, a onda mu nudi da "promeni firmu" za ogromnu svotu novca. Mima potvrđuje da je stanje na njegovom bankovnom računu uvećano za "šest cifara u evrima" od "gazde" Agima Sokoljija, a ako pristane da izda Dardana, dobiće sedmocifrenu promenu na računu.

Petrit i Divna su u potrazi za Urošem. Kocija u trenutku kada ostaje sam zove Ana i govori mu da želi da se upozna sa njim "zbog onog kojeg jurite".

Koci se nalazi s novopridošlom Albankom, koja se predstavlja kao predstavnica porodice Sokolji, i govori mu da ima poslovni predlog – informaciju o čoveku koji je odgovoran za ubistva, koji će ih dalje odvesti ka Dardanu. Tako će oni moći da preuzmu sve njegove poslove i izbace ga iz konkurencije.

REAKCIJE: Državni posao

Ana ne uspeva da poljulja Petrita i on napušta sastanak. Vraća se u kancelariju, a Divna i on pokušavaju da slože sve kockice oko ubistava i dolaze do zaključka da je jedina sledeća moguća žrtva – Agim.

Teuta dogovara odlazak kod brata i laže ga da "ne može više", kao i da "Dardan sumnja i nju" i da je ignoriše. "Rekao sam ti sto puta da ne treba da ideš“, govori joj Dardan nakon razgovora, ali Teuta je uporna.

"Ja sam tvoja žena", ističe mu ona.

besa Foto: Aleksandar Letić

Luka je u potrazi za momcima koji su silovali Unu, a u stanu je potom nalazi u suzama s njegovim pištoljem uperenim u glavu. "Daj mi pištolj, molim te", pokušava Luka da je ubedi da se ne ubije i Una na kraju odustaje i predaje mu oružje.

Na Kosovu, Uroš je uspeo da se domogne mobilnog telefona.

"Ja sam, nemoj ništa da brineš. Javiću se kada budem mogao!", je sve što je uspeva Mariji da kaže pre nego što mu telefon otmu, ali je taj poziv bio dovoljan da Divna sazna odakle je Uroš zvao ženu.

U međuvremenu, Mima je odlučio da promeni gazdu nakon malo "intimnog ubeđivanja" od strane Jona.

Luka nalazi počinioce zlodela nad Unom, dva brata, i odvodi ih na napušteno mesto.

"Nećemo valjda zbog pi*** da se poubijamo? Nemoj Luka", mole ga oni dok vise vezani. Luka puca jednom u koleno i hoće da zna da li je Mima stoji iza svega.

"Posao brate", odgovara mu jedan i Luka, nakon priznanja, brutalno ubija obojicu.

Nova domaća serija sa Majom Mandžukom i Zoranom Cvijanovićem

Na Dardanovom imanju na Kosovu, veće pre odlaska kod Agima, Teuta se oprašta sa decom i suprugom.

"Žao mi je što ti nisam bolja žena."

"Izvini što ti nisam pružio bolji život. Nisam umeo", odgovara joj Dardan.

Već počinjemo da naziremo kako će pokušati da ubiju Agima u poslednjoj epizode koja će se emitovati sledeće nedelje u 21h na SuperStar kanalu.

Pogledajte MONDO TV sa ekipom serije!

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti