Voleo bih da kažem: "Uradio sam sve!" (FOTO)

Autor:

Danas nas je napustio jedan od najupečatljivijih izvođača današnjice - Kit Flint. Saznajte šta je rekao o muzici i životu bez nje

Voleo bih da kažem: "Uradio sam sve!" (FOTO) Foto: MONDO; Petar Jelisavac

Kit Flint , frontmen sastava Prodigy, pronađen je mrtav u svom domu u Eseksu. Članovi benda Prodigy su saopšili na društvenim mrežama da se Kit ubio.

Imao je samo 49. godina.

Kit Flint pronađen mrtav

Karijeru je počeo kao IGRAČ na nastupima Kita i Lijama Tornhila, koji su se oduševili miksevima koje je uradio i pozvali ga da pušta muziku na njihovim nastupima. Kasnije je "zapevao" i rodio se Prodigy.

Ostalo je istorija.

Na današnji dan videćemo kako je govorio Kit Flint.

O svom "monstruoznom izgledu": "Kada razmislim malo bolje o svemu, ukoliko me se ljudi i dalje plaše, mogu samo da im kažem - je*ite se".

O muzici:

"Ovo što radimo nama odgovara. Zar ne mislite da je kul imati bend koji vređa MTV i objavljuje video koji fanovi jedva pronađu i ostaju budni do po noći da bi ga pogledali? Poenta je - budi iskren prema sebi, radi šta želiš jer u suprotnom bolje bi ti bilo da odustaneš".

O sebi:

"Kada, i ako, napunim 65, voleo bih da kažem da sam sve uradio - voleo bih da mogu da kažem da sam spavao s lepoticama, proživeo sve seksualne fantazije. Voleo bih da kažem da sam farbao kosu u sve moguće boje i probušio svaki deo tela koji je mogao da se probuši. Čak i ako mi se sve tetovaže 'oklembese', moći ću da ustanem i kažem - URADIO SAM TO. Da li možete da me zamislite da radim nešto drugo? Bio sam užasan u školi, ne znam da lepim tapete niti bilo šta drugo. Bez ove grupe i ovog posla, zagorčavao bi vam život za kasom Mekdonaldsa. Razmislite o tome"

Povezano

Sve vesti