Preminuo Luk Peri

Autor:

Glumac se nije oporavio od moždanog udara i preminuo je u 53. godini

Preminuo Luk Peri Foto: YouTube

Zvezda nekadašnje hit serije "Beverli Hils" Luk Peri doživeo je moždani udar u svom domu u Los Anđelesu prošle nedelje, a strani mediji objavili da je preminuo u ponedeljak u 53. godini.

Hitna pomoć je 28. februara prebacila glumca u bolnicu - izvori kažu da je bio svestan kada su došli lekari, ali da se stanje ubrzo pogoršalo.

U bolnici je utvrđeno da je pretrpeo "masivni moždani udar", nakon čega je uveden u stanje indukovane kome. Međutim, glumac se nikada nije oporavio.

Peri je iza sebe ostavio sina Džeka (21) i ćerku Sofi (18) koje je dobio u braku sa bišom ženom Rejčel Šarp.

"Na kraju su uz njega bila deca, verenica Vendi Medison Bauer, bivša žena Mini Šarp, majka En Benet, očuh Stivom Benetom, brat Tom Peri, sestra Ejmi Koder i druga bliska rodbina i prijatelji. Porodica je zahvalna na svim porukama podrške i molitvama koje su bile upućene Luku sa svih strana sveta i traže privatnost u ovom trenutku velike tuge", piše u zvaničnom saopštenju koje je poslato javnosti.

Doktori su rekli da je uzrok smrti to što njegov mozak nije uspeo da se oporavi od traume koju je doživeo.

Peri je karijeru počeo kao "loš momak" u hit seriji o tinejdžerima u srednjoj školi, odnedavno smo imali priliku da ga gledamo i u hit seriji "Riverdejl", a nedavno je saopšteno i da se snima rimejk serije "Beverli Hils" u kojoj će igrati i originalna postava.

Podsetite se "Dilana":

Izvor: YouTube/All Cite

Povezano

Sve vesti