mondo.rs,Tanjug

Vučić za rođendan dobio šarplaninca

Autor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas slavi 49. rođendan, a jutros je dobio i prve rođendanske poklone. Lični sekretar Patrijarha Irineja mu poklonio štene šarplanica, koje je iz istog legla kao i Putinov šarplaninac.

114
A- A A+

šarplaninac, pas Foto: MONDO, Marija Atanasković

Predsednik Srbije je kao prvi rođendanski poklon, dobio šarplaninca po imenu Pako.

Novi Vučićev ljubimac je iz istog je legla kao i Paša, šarplaninac koga je predsednik Srbije poklonio ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Evo ko je dao ime Paši

Pako je poklon predsedniku Vučiću od Dejana Nakića, ličnog sekretara Patrijarha srpskog gospodina Irineja. Vučić je dobio je poklon za rođendan i od patrijarha srpskog Irineja, ikonu sa likom Svetog Cara Lazara.

Pako je poklon predsedniku Vučiću od Dejana Nakića, ličnog sekretara Patrijarha srpskog gospodina Irineja.

Vučić je dobio je poklon za rođendan i od patrijarha srpskog Irineja, ikonu sa likom Svetog Cara Lazara.

Povodom rođendana ambasadorka Kine Čen Bo predala je predsedniku Aleksandru Vučiću čestitku šefa kineske države Si Đinpinga.

Vučić se u razgovoru zahvalio predsedniku Kine na lepim rečima i posebno na odnosu prema Srbiji i, pre svega, na razvijanju budućih odnosa Srbije i Kine.

Predsednik Srbije dobio je danas rođendanske čestitke i od premijera Ruske Federacije Dmitrija Medvedeva, kao i predsednika Italije i Turske, Serđa Matarelr i Redžepa Tajipa Erdogana.

Povezano

Sve vesti