Da se zna - žena je gazda!

Autor:

Eros Ramacoti je u februaru krenuo na svetsku “Vita Ce N’è” turneju koja će, po svemu sudeći, biti po mnogo čemu posebna i verovatno najveća u njegovoj karijeri. Ali malo ko zna da je za izgled turneje zaslužna žena. Njegova žena.

Da se zna - žena je gazda! Foto: YouTube/screenshot/ErosRamazzotti

Koncertom u Montovi na Dan zaljubljenih, a zatim i zvanično 17.februara u Minhenu započela je turneja koji će fanovi Erosa Ramacotija (55) dugo pamtiti.

Snimio je album "Vita Ce N’è" i organizovao svetsku turneju na kojoj ga prate vrhunski muzičari iz Italije i Amerike. Nove pesme koje na ovim koncertima promoviše dolaze u paketu sa svim njegovim velikim hitovima koje volimo i pamtimo. A sve to je pojačano fantastičnim vizuelnim momentom i prelepo osmišljenom binom koja celu priču koju Eros nosi sa sobom čini spektakularnom!

Šmeker u Areni

Tim koji realizuje "Vita Ce N’è" turneju je očiledno dobitna kombinacija,  jer ona će, po svemu sudeći, biti posebna, i po trajanju ali i po spektaklu koji donosi. Ali malo ko zna da je za izgled turneje zaslužna njegova žena.

Prelepa i energična Marika Pelegrineli nije samo osoba koja ga prati u stopu i brine se o njihovoj deci, njeno mišljenje i vizija imaju važan uticaj i na njegov posao. Eros voli da čuje šta ona ima da kaže o pesmama na kojima radi i "često ostane zbunjen njenim ozbiljnim i preciznim komentarima". A njegova podrška i inspiracija sada je  svojom idejom doprinela i da njegova velika svetska turneja izgleda bolje nego ikad i ostavlja bez daha fanove širom Evrope.

Eros i Marika Pelegrineli  u vezi su od 2009.godine. Venčali su se pet godina kasnije i imaju dvoje dece.  Deceniju kasnije, 24 godine stariji italijanski muzičar svoju suprugu pazi kao kap vode na dlanu, ako je sudeći po tome kako o njoj priča i kako se prema njoj odnosi u javnosti.  Sam kaže da je veoma srećan sa njom ali dodaje i da „ljudi moraju da se bore ako žele da imaju trajne veze“. Kao čovek koji mnogo vremena provodi radeći na svojoj muzici ili na putovanjima, turnejama, gostovanjima, Eros razume da srećan i ispunjen brak može da bude ozbiljan izazov, ali ima rešenje: "Dve osobe treba da se međusobno vole i paze i kada imaju decu, i moraju uvek da razgovaraju na konstruktivan način. Najvažnije je da budeš uvek prisutan i da nikada ništa ne kriješ!".

Eros Ramacoti će svoju magiju ove godine doneti i u Beograd, na koncert u Štark Areni 24.septembra!

Povezano

Sve vesti