"Evo kakav je čovek bio Kit Flint" (FOTO)

Autor:

Britanski mediji neprestano pišu o frontmenu benda Prodigy koji je juče sebi oduzeo život, a sada je jednu priču ispričao i Džejms Blant

33
A- A A+

Prodigy je ostao bez frontmena i "brata" i dok fanovi i javne ličnosti na društvenim mrežama ostavljaju poruke saučešća porodici, britanska štampa piše da je nekoliko dana pred smrt Kit Flint u svoj pab u Esesku ušetao s mešancem i velikim biftekom...

"Rekao je da je njegovom psu rođendan i da mu je kupio biftek umesto torte", rekao je jedan od Kitovih komšija i stalnih mušterija i dodao da je "Kit bio divan čovek". "Komšije su stariji ljudi, on bi se uvek našao da im pomogne - često sam ga viđao kako im šiša živu ogradu".

MONDO intervju s Kitom Flintom

Jednu priču o Kitu Flintu podelio je i pevač Džejms Blant.

"Pre nekoliko godina, na dodeli Q nagrada, Noel Galager je izjavio da napušta Ibicu sada kada sam se ja tamo doselio, Dejmon Albarn nije hteo da se slika jer sam i ja bio tu, a Pol Veler je izjavio da bi radije pojeo sopstveno go*no nego sarađivao sa mnom - tada mi je prišao Kit Flint, zagrlio me i rekao da je presrećan zbog mog uspeha.

Kite, jednom sam te sreo, ali sam zaplakao kada sam pročitao vest o tvojoj smrti. U našem poslu ne dodeljuju nagrade za ljudskost, ali kada bi postojala, ti bi je dobio".

Povezano

Sve vesti