mondo.rs

Voditelj Jutarnjeg: "Mala je glupa k'o cigla!"

Autor:

Brutalni komentari na račun "ružne i glupe milijarderke"

Voditelj Jutarnjeg: "Mala je glupa k'o cigla!" Foto: Instagram/kyliejenner

Kajli Džener je milijarderka i to "najmlađa milijarderka na svetu koja je sve sama stekla".

Pisanje magazina "Forbs" nije selo mnogima - "običnom svetu", ali ni javnim ličnostima koje se nisu libile da kažu da je "lako početi kada ti je porodica puna kao brod", ali niko nije potkačio mladu Kajli kao voditelj Pirs Morgan.

Morgan je nekoliko puta do sad potkačio Kim Kardašijan zbog golotinje, a ni sada se nije štedeo:

"Nije ništa ona sama stekla - stekla je njena sestra kada je snimila kućni video!", napisao je on na Twitteru, jasno rekavši ono što svi znamo - da ne bi "pornića" ne bi bilo ni rijalitija, da ne bi rijalitija ne bi bilo ni popularnosti, odnosno love da se pokrene biznis.

Potom je nastavio i u Jutarnjem programu britanske televizije: "Da se Kim nije snimala tokom seksa, a onda taj snimak slučajno procureo, pa ona uzela prava i napravila milione, a onda napravila franšizu vrednu milijardu, niko nikada ne bi čuo ni za jednu od njih! Ta Kajli Džener čak nije ni atraktivna! Nije! Ne želim da budem bezobrazan, ali jedina 'koja valja' je Kendal - nijedna druga! Da im ne bi onog snimka, nijedna od njih ne bi mogla ni da uđe u klub u, recimo, Krojdonu. Samo Kendal može da bude supermodel, a Kajli je glupa k'o cigla. Jedino što valja u celoj ovoj priči je to što će Kim da poludi jer je mala milijarderka. Jadna ona - sve se trudila sama - i da se snima tokom seksa i sve ostalo... kako taj Rej Džej nije postao milijarder? Samo se Kim mučila. I njen mama makro".

Da li se slažete?

Povezano

Sve vesti