Ovako se ubio Kit Flint (FOTO)

Autor:

Tragična vest o smrti frontmena benda Prodigy, šokirala je svet. Dva dana kasnije otkriveno i kako je Kit Flint sebi oduzeo život

Ovako se ubio Kit Flint (FOTO) Foto: MONDO; Petar Jelisavac

Pre dva dana Kit Flint, frontmen jednog od najuticajnijih bendova današnjice Prodigy, izvršio je samoubistvo.

MONDO intervju s Kitom Flintom

Policija je po pozivu u pevačev dom u Eseksu izdala kratko saopštenje da "nema tragova nasilja i da će biti spremljen izveštaj za patologa". Do čekanja rezultata, britanski mediji su istraživali o poslednjim satima Kita Flinta.

Istog dana kada je izvršio samoubistvo Kit je trčao polumaraton, oborio sopstveni rekord, a onda s ličnim trenerom otišao na ručak u jedan pab u Eseksu. Posetioci paba su čak slikali Flinta i trenera i izjavili medijima da je bio prijatan i lepo raspoložen.

Nekoliko sati kasnije, Hitna pomoć i policija su stigli u njegov dom - Kit Flint se obesio.

Mediji pišu da se nedavno rastao od supruge i "da ju je molio da se vrati", kao i da je krah braka navodno gurnuo pevača preko ivice - Flint se 2006. oženio japanskom DJ zvezdom Majumi Kai, ali je par pre nekoliko nedelja odlučio da se razvede. Kit je to, navodno, veoma teško podneo, a Majumi je bila u Japanu kada je sebi oduzeo život.

Nekadašnja zvezda benda Sex Pistols Džoni Roten se oglasio danas i rekao "da su se muzičari udaljili jedni od drugih, ljudi su se udaljili jedni od drugih, a to ne sme da se dešava". "Evo, ja sam Džoni, ukoliko imaš problem, želiš da se ubiješ, dođi, popričaj sa mnom. Moramo biti svi tu jedni za druge, ovo ne sme više da se dešava".

Povezano

Sve vesti