mondo.rs

Lalatović: Dovedite Kolinu, mrzite me, pokazaću svima!

Autor:

Trener Radničkog bio u centru pažnje tokom derbija u Humskoj. Posle meča poručio: "Jak sam i izdržaću sve zbog ovih momaka".

Lalatović: Dovedite Kolinu, mrzite me, pokazaću svima! Foto: MN Press

Očekivana tenzija pratila je utakmicu Partizan - Radnički Niš.

Gol gostiju u Humskoj i proslava kojom je trener gostiju Nenad Lalatović provocirao zapadnu tribinu dodatno su raspalile strasti i pokrenule niz uvreda na njegov račun.

Dok su se čuli povici u kojima je pominjana Lalatovićeva bivša supruga i dok su ka njemu leteli i upaljači, prišao mu je Partizanov trener Zoran Mirković i zagrlio da bi ga zaštitio.

Zajedno su krenuli ka tunelu, pred kojim je trener Nišlija i dalje bio vređan. Pogledajte.

Izvor: MONDO/V.S.


Posle drugog poluvremena, pobede svog tima i poljupca sa Mirkovićem, Lalatović je dao izjavu za TV Arena sport.

"Rekao sam mnogo puta do sada da smo mi apsolutno zasluženo na poziciji na kojoj jesmo. Pokazali smo to u prva četiri kola. Svejedno nam je ko sudi, mogu i Kolinu da dovedu iz penzije, ovi momci su zaslužili poziciju na kojoj su", rekao je šef struke Nišlija.

Posle velikog trijumfa, nije mu bilo potrebno postavljati pitanja.

"Momci su odigrali fenomenalno. Pretrpeo sam mnogo uvreda i opet ne reagujem, vređaju mi porodicu, ja sam jak i sve ću da izdržim zbog sjajnih momaka. Čujem ih da se vesele, nije slučajno, možete da me mrzite, ne volite ali pokazujem ko sam i šta sam. Iz utakmice u utakmicu pokazujem kakav sam trener. Bilo ko da u Srbiji pravi ovakve rezultate pravili bi ga od zlata, a ja sam iskren i pošten momak i uvek ću reći ono što mislim, a mislim samo jedno - moja ekipa je najbolja u Srbiji", dodao je u dahu.

Izvor: MONDO/Arena Sport


Kada je zastao, Lalatović je rekao da poštuje i Partizan i Crvenu zvezdu, koju je u nastavku razgovora ipak nazvao najboljom u ligi.

"Mogu da budem realan, Crvena zvezda i Partizan imaju mnogo veće budžete, ispred smo Partizana i zaista ih cenim. Odigrali su dobro derbi, danas smo mi bili bolji za gol, a Zvezda ima 20 sjajnih igrača, najbolji je tim u Srbiji, a moja ekipa je odmah iza njih".

Povezano

Sve vesti