mondo.rs

Nova tragedija u porodici Barbare Vitez

Autor:

Roditelji Barbare Vitez (16) iz Sente, koja je pre tri godine nestala i čija je sudbina još nepoznata, suočvaju se s novom tragedijom, pišu beogradski mediji.

3
A- A A+

Ilustracija Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Njima je u utorak, na odeljenju intenzivne nege kikindske bolnice, preminuo sin Atila (24).

Melinda Vitez, majka nestale Barbare i preminulog Atile, rekla je za "Kurir" da ne zna zbog čega se na njenu porodicu obrušila još jedna nesreća.

Šta se desilo Barbari: Dečaci prošli poligraf

"Zašto sam nakon Barbare ostala i bez Atile? Kao da su se sve nesreće ovog sveta, bez ikakvog razloga, obrušile na mene. Iako teško bolestan, Atila je bio svestan Barbarinog nestanka. I on je patio za mlađom sestrom. Čeznuo je za njom, za njenim glasom. Voleo je da mu Barbara peva. Atila nas je napustio, a još uvek ne znamo šta se tačno desilo Barbari", rekla je Melinda.

Nova istraga o nestanku male Barbare

Atila je bolovao od autizma i epilepsije.

"Atila je preminuo u bolnici od virusa gripa. Razboleo se prošlog meseca. Kad sam 19. februara pozvala Hitnu pomoć i rekla da sinu nije dobro, odgovorili su mi da mu merim temperaturu i pritisak. Sutradan sam ih ponovo pozvala i zagalamila, pa su onda došli. Prvo je bio u Senti, a potom je prebačen u kikindsku bolnicu. Tamo je posle i umro", rekla je Melinda.

Barbari Vitez svaki trag se izgubio 25. novembra 2016, kada je otišla na rođendansku žurku.

Devojčica se sa te žurke nikada nije vratila kući, a prema zvaničnoj verziji nadležnih, ona je na povratku kući pala s mosta u Tisu i utopila se. Pošto njeno telo nikada nije nađeno, njeni roditelji sumnjaju u takvu verziju događaja, naročito zbog toga što su dečaci, koji su kobne večeri bili s Barbarom, menjali iskaze.

Nadležni su više puta pretraživali reku.

Povezano

Sve vesti