Milutin Vujičić

Vojvodina nije (još) smenila Krivokapića

Novosadska "stara dama" je na 105. rođendan zabeležila i četvrti poraz ovog proleća, tako da se razgovaralo o statusu Radovana Krivokapića. I ne samo njegovom...

Vojvodina nije (još) smenila Krivokapića Foto: MN Press

Rezultatska kriza u Vojvodini je sve dublja posle četvrtog poraza ovog proleća i to na 105. rođendan novosadske "stare dame".

Rukvodstvo Vojvodine je po hitnom postupku, nakon izgubljene utakmice protiv Spartaka (1:2), održalo sednicu Upravnog odbora na kojoj se govorilo o statusu Radovana Krivokapića, a kako MONDO saznaje - mladi strateg nije smenjen.

Barem za sada...

I u narednim danima će se u Novom Sadu govoriti o šefu stručnog štaba i čitavom sportskom sektoru, tako da su promene ipak moguće do subote.

RADOVAN KRIVOKAPIĆ ZA MONDO: TREBA NAM NEKO KAO KUBA...

Tada Vojvodinu očekuje teško gostovanje Napretku u Kruševcu, a ukoliko dođe do promene na klupi, to će biti čak ČETVRTI trener ove sezone i imaće izuzetno težak zadatak da donese plej-of, kao i sam Radovan Krivokapić ukoliko ostane na trenutnoj poziciji.

Na pet kola do kraja "regularnog" dela takmičenja Vojvodina je devetoplasirana.

Jedno mesto su "ispod crte" za gornji dom pošto im Radnik beži četiri boda, dok su na tri koraka daleko od njih Mačva i Voždovac.

Povezano

Sve vesti